TOPKAYA, KAPALI ÇARŞI ESNAFINI GEZDİ

Bafra Belediye Başkanlığı için MHP’den aday adayı olan Özgür Topkaya, seçim çalışmalarına devam ediyor.

TOPKAYA, KAPALI ÇARŞI ESNAFINI GEZDİ

       MHP'den Bafra Belediye Başkan aday adayı olan İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya, Kapalı Çarşı Alış Veriş merkezine esnaf ziyareti yaptı. Özgür Topkaya ve beraberindekilere, vatandaşların ilgisi yoğun olurken, vatandaşlar Bafra Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Özgür Topkaya'nın aday olmasını istediler.

      Vatandaşların ilgisinden memnun olan Özgür Topkaya, Bafra için elinden gelenin fazlasını yapacağını söyledi.

      Bafra'nın sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiklerini kaydeden Topkaya, "Kentin bütün sorunlarıyla yakından ilgilenerek, bunlara çözüm getireceğim. 

Biz, Bafra Belediyesi olarak seçildiğimiz takdirde, bu konuda büyük adım atmayı planlıyoruz. Allah nasip ederse,  projeci, üretken, adil, dürüst, halkımızın içinde, hakkın yanında, zorlaştırmadan kolaylaştıran bir anlayışla çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Bafra belediyesinde planlama sıkıntısı var. Seçim yaklaşıyor. Seçim zamanında da herkes proje üretiyor. Kızılırmak seddesi konusundaki proje tam bir hayali gösteriyor. Planlamada iyi çalışmaya ihtiyaç var. Bizde onun için talibiz" dedi.

        MHP Bafra Belediye Başkan aday adayı Özgür Topkaya, Kapalı Çarşı Alış Veriş Merkezi Derneği Başkanı Ali Elagöz ve yönetim kurulu üyeleriyle çay içip bir süre sohbet etti.

          Kapalı Çarşı Alış Veriş Merkezi Derneği Başkanı Ali Elagöz, Topkaya'ya çalışmalarında başarılar diledi.   

                                                                             NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER