AK Parti'yle haksızlıklar sona erdi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, partisinin iktidara gelmesiyle yaşanan tüm haksızlıkların sona erdiğini söyledi.

 AK Parti'yle haksızlıklar sona erdi

     Samsun'un Alaçam İlçesi'nde bazı programlara katılan Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti iktidarıyla yaşanan tüm haksızların sona erdiğini ifade etti.

                                       HAKSIZLIKLARLA MÜCADELE EDİLDİ

      Alaçam İlçesi'nde bazı programlar gerçekleştiren Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, ilk olarak ilçe teşkilatını ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Ali Şengül ve partililerle bir araya gelen Demir, ülkenin zor dönemler geçirerek, bugünlere geldiğini söyledi. AK Parti öncesinde bazı kesimlerin hep haksızlıklara maruz kaldığını dile getiren Demir, "Başörtülü kardeşlerimiz, imam hatip okuyan öğrencilerimiz, kurumlara girdiğinde ‘Selamın aleyküm' diyen vatandaşlarımız hep haksızlıklarla mücadele etti. Eşi başörtülü diye ordudan atılan subaylarımız oldu. Hamd olsun bunlar geride kaldı. AK Parti'nin iktidara gelmesiyle tüm haksızlıklar sona erdi. Başı açık, kapalı ayrımı, imam hatipli, meslek liseli ayrımı kalmadı" dedi.

                                       GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALIYIZ

      AK Parti'nin genelde devrim niteliğinde hizmetler verdiğine dikkati çeken Demir, "Alaçam'da da AK Partili bir adayı, belediye başkanı yaparak bu hizmetlerin fazlasını burada yapmak için mücadele etmeliyiz. Teşkilat mensuplarımız bugüne kadar çok çalıştı, fakat daha da çok çalışmalıyız. 'Durmak Yok, Yola Devam' sloganımızı sürdürmeliyiz. 'AK Parti bu seçimde oy kaybetsin', Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Gül ile Erdoğan arasında uyumsuzluk olsun diye bekleyenler var. Yerel seçimlerden güçlenerek çıkıp, Alaçam'a olduğu gibi Türkiye'nin her yerinde AK Parti sancağını dikmeliyiz. Güzel hizmetlerin devamı için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmalıyız" diye konuştu.

     Milletvekili Demir, daha sonra tadilat yapılarak eğitim öğretimine başlayan Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu'nda incelemelerde bulundu. Okulun son durumuyla ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

                                                                                                        NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER