MÜRTEZAOĞLU, MORAL KAYNAĞI OLDU

Bafra ilçesinde asker adayları, eğlence ve konvoylarla vatani görevlerine uğurlanıyor.

MÜRTEZAOĞLU, MORAL KAYNAĞI OLDU

    1994/1 tertip asker adayları, silâhaltına alınmaya başlandı. Aileler, askere gönderdikleri evlatlarıyla zor da olsa vedalaşırken, arkadaşları ise onları yalnız bırakmıyor.

                BAFRA'DA ASKERLER UĞURLANMAYA BAŞLADI

      Asker adaylarının uğurlanmasında duygusal anlar yaşanıyor.Bafra ilçesinden askere gidecek 1994/1 tertip 746 kişinin uğurlanması devam ediyor.

      Bafra caddelerinde ve terminalinde asker konvoyları düzenlenirken, Türk bayraklarıyla donatılmış araçlarla vatan görevine uğurlanan gençlere arkadaşları moral kaynağı oluyor.

       Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, askere giden gençlerin uğurlanma heyecanını paylaştı. Mürtezaoğlu, Yakın tanıdığı Emrah Güngör'ü İzmir-Narlıdere'ye büyük bir kalabalık eşliğinde uğurladı.

       Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu," Vatan görevi kutsaldır. Peygamber ocağı olan asker ocağına kardeşlerimizi uğurlarken hep birlikte duygulandık. Bu şevki birlikte yaşadık. Bu görevleri bizlerde aynı şevkle yaptık. Cenab-ı Hakk görevlerini en iyi şekilde yapıp evlerine dönmelerini nasip etsin, kardeşlerimize hayırlı yolculuklar dilerim " dedi.

       Askere uğurladıkları arkadaşlarına konvoy düzenleyen gençler, Gençlik Caddesi'nde araçlarından inerek müzik eşliğinde oynayarak "En büyük asker bizim asker" şeklinde tempo tutuyor.

                                                                                                   NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER