BAFRA KENT KONSEYİ SEVGİ EVLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Bafra Kent Konseyi, 19 Mayıs Sevgi Evleri ile kahvaltılı tanışma toplantısı düzenledi.

BAFRA KENT KONSEYİ SEVGİ EVLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

     Bafra Kent Konseyinin Niyazi Kesim restoranında düzenlediği kahvaltı programına, 19 Mayıs Sevgi Evleri misafir oldu.
     Kahvaltı programına; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, 19 Mayıs Sevgi Evleri Müdür Yardımcısı Muzaffer Şahin, Sivil toplum örgütleri ve çok sayıda davetli katıldı.
      Açılış konuşması yapan Bafra Kent Konseyi Başkanı İsmail Kurt , "Bafra Belediye Kent Konseyinin düzenlediği bu toplantıya hoş geldiniz diyor hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kent Konseyimiz belediyemizin bünyesi altında kurulmuş bir konseydir.2 yıldan bu yana çalışmalarına devam ediyor. Çeşitli çalışma guruplarımızın, eğitim komisyonlarımızın kent dışına has çalışmaları mevcut. Geçen yıl çocuklarımızla ilgili bir çalışmamızda vardı. Eğitim komisyonumuzun, Belediye Başkanımızın tensipleriyle yapmış olduğu bir programdı. O program Bafra'mızın çeşitli okullarında birincilik kazanmış olan öğrencilerimizi Çanakkale şehitliklerine götürmüştür. Sağ olsun belediye başkanımız bize yardımcı oldu ve öğrencilerimizi 3 günlük bir geziye götürdük. Bafra dışına çıkamamış olan birçok öğrencilerimiz orada hem yeni bir yer hem de tarihlerini yakından görmüş oldular. Bu bizim içinde güzel bir çalışma olmuştu. Bugün ise burada Hanım Meclisimizin böyle bir buluşma teklifi üzerine Yürütme kurulumuzda değerlendirerek iyi olacağı kanaatine vardık. Ben bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve Sevgi Evi çocuklarının yaşamları boyunca mutlu ve başaralı olmalarını temenni ediyorum" dedi.
       Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, "Çok değerli Sevgi Evleri sakini çocuklarımız hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sizleri ağırlamaktan çok mutlu oldum. Kent Konseyi Bafra`da 2 yıldır yeni yapılanmasında taşlar yerine oturuyor. İnşallah bundan sonra daha güzel faaliyetleri organize ederler ve ben her zaman destekçiyim. Bu şekilde faaliyetlerle insanların kaynaşması bir araya gelmesi ve problemleri aşmayla daha güzel hizmetler sunacağımızı düşünüyorum. Tekrardan hoş geldiniz diyor ve sizlere sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam diliyorum" diye konuştu.

                                                                     NAMIK AZGIN 




 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER