banner223

BAŞKAN GENÇ,’HALKIMIZ NE İSTİYORSA ONU YAPIYORUZ’

Her hafta düzenlediği Halk Günleri'nin yanısıra Canik'te pazar yeri ve mahalle gezilerine çıkarak vatandaşları tek tek dinleyen Belediye Başkanı Osman Genç, Pazartesi günleri gerçekleştirdiği Müdürler Toplantısı'nda halkın istek ve taleplerini ilgili müdürlerle paylaşıyor.

BAŞKAN GENÇ,’HALKIMIZ NE İSTİYORSA ONU YAPIYORUZ’

     Başkan Genç, "Halkımız ne istiyorsa onu yapıyoruz" dedi.

    Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halk ne istiyorsa onu yapmayı planlayan bir anlayışla hareket ediyor.

    Her hafta Çarşamba günleri düzenlenen Halk Günü'nde vatandaşları dinleyen Başkan Genç, zaman zaman da pazar yeri ve mahallelere gerçekleştirdiği gezilerde vatandaşlarla buluşuyor.

    Görüştüğü vatandaşların istek ve taleplerini tek tek not alan Başkan Genç, daha sonra not aldığı istek ve taleplerin yerine getirilmesi için Pazartesi günleri gerçekleştirilen Müdürler Toplantısı'nda ilgili Birim Müdürlerine talimat veriyor.
                      MÜDÜRLERLE HAFTALIK DEĞERLENDİRME
     Başkan Genç, bu hafta başında da Müdürler Toplantısı'nda Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile bir araya geldi.

     Birim Müdürlerini tek tek dinleyen, yapılan çalışmalar ve planlanan projeler ile ilgili karşılıklı değerlendirmede bulunan Başkan Genç, "Şehrimizi daha modern, daha çağdaş ve daha yaşanabilir güzel bir kent haline getirebilmek için çalışıyoruz. Bu noktada halkımızın ne istediği önemli. İlk göreve geldiğimiz günden beri Canik Belediyesi olarak halkımız ne istiyorsa onu yapıyoruz" dedi.
                            ‘İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN’
     Yaptıkları istişare toplantıları neticesine göre hizmet planlamasını yaptıklarını belirten Başkan Genç, "Yaptığımız toplantılarda, çalışmaların yürütülen işlerin ne aşamada olduğunu ve hangi işlere başlayacağımızı daha iyi görüyoruz. Bu şekilde proaktif çözümlerle, hizmet odaklı ve insan odaklı olarak, Canik'e en güzel hizmetleri yapıyoruz. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' prensibiyle halkımızın daha müreffeh ve daha huzurlu bir şehirde yaşamalarını sağlıyoruz" diye konuştu. 
            Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER