banner223

CEPTAŞ EKİBİ GÖRKEMLİ BİR GECEYLE SAMSUN’DA RİTİM BULDU

Ceptaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Yazıcı,”Turkcell’in en eski iş ortaklarından olan Ceptaş A.Ş. Samsun, Sinop, Amasya, Tokat Çorum, Kars, Ağrı, Iğdır, Ardahan, Artvin, Rize, illerinde münhasır olmayan kanalın dağıtım işini yürütmektedir” dedi.

CEPTAŞ EKİBİ GÖRKEMLİ BİR GECEYLE SAMSUN’DA RİTİM BULDU

 Her yıl düzenlenen Ceptaş A.Ş. etkinlikleri bu yıl da Samsundaki ‘’Ritim Buluşması’’ ile hayat bulduğunu söyleyen Ceptaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Yazıcı,” Ekip motivasyonunu arttırmak ve tüm çalışanlarına unutulmaz bir tatil yaşatmak için bu kez Samsun’da buluştu.  Bir önceki motivasyon gecesini  Gürcistan- Batum da organize eden Ceptaş AŞ. Bu kez eğlenceyi batıya taşıdı” dedi.

                     ‘GÜÇÜMÜZÜ ÇALİŞANLARIMIZDAN ALİYORUZ’
       Samsun Serra Otelde Sanatçı Samy Ertan eşliğinde doyulmaz bir gece yaşayan Ceptaş Ekibi ertesi gün eğlencelerine Samsun Midilli restaurant daki aktivitelerle devam ettiğini dile getiren Başkan Yazıcı,” Midilli restoran içerisinde kendilerine ayrılan bölümde keyifli oyunlar oynayarak hem takımdaşlık duygusunu pekiştiren hem de öğrenirken eğlenen grup ofislerinde değerli müşterilerine kesintisiz hizmet verebilmek için yola çıktılar. Çalışanlarımızdan aldığımız güçle, paylaştıkça çoğalan başarımızı ve mutluluğumuzu kutlamış olmaktan gurur duyuyoruz ’’ şeklinde açıklama yaptı.

    Buluşmada Yılın en iyi performans gösteren çalışanları Firma Yönetim Başkanı  Cihan Yazıcı ile Turkcell Bölge Müdürü Okan Önal’ın elinden ödüllerini aldılar. 
      Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER