Hasan Basri Kurt,”Gün Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Günüdür”

AK Parti grup yönetim kurulu üyesi ve Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Bafra İlçesi Emenli mahallesi (Köyü) şenliklerine katıldı.

Hasan Basri Kurt,”Gün Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Günüdür”

     Şenliklere Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Ak Parti Bafra İlçe yönetim kurulu üyeleri ve diğer partilerin siyasi temsilcileri de katıldı.

    Şenlik ağası Necdet Uzan'a plaketini veren Kurt sonrasında şenliğe katılanlara hitap etti.

    Bugünlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu, gücümüzü farklılıklarımıza rağmen birlik olmamızdan aldığımızı ifade etti. Şenliğe katılanlardan yoğun alkış alan Kurt konuşmasına şöyle devam etti:

    “ Devletimizin asker, polis, memur ve sivil vatandaşların hain terör pusularında can vermeleri ciğerimizi parçalamaktadır. Bu vesileyle öncelikle son aylarda, karanlık güçler ve adı her ne olursa olsun, hain terör odaklarınca devletimizin egemenliğine, bekasına, bin yıldır kardeşçe aynı topraklarda yaşadığımız milletimizin birlik ve beraberliğine, insanlarımızın huzur ve mutluluğuna, can güvenliğine kasteden tüm saldırıları lanetliyoruz. Son bir vatan evladı kalana dek vatanı savunma kararlılığı ve iradesi, genlerinde mevcut bulunan Büyük Türk Milletimizin bu çapulculara fırsat vermeyeceğini, geçmişte gösterdiği gibi bundan sonra da göstermeye devam edeceğini ifade etmek isteriz.”

            NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER