banner221

BAŞKAN MURZİOĞLU’NDAN, MÜDÜR EREM’E İADEYİ ZİYARET

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Karadeniz Bölge Müdürlüğü’ne atanan Nurullah Erem’e iadeyi ziyarette bulundu.

BAŞKAN MURZİOĞLU’NDAN, MÜDÜR EREM’E İADEYİ ZİYARET

        Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO)Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Çakır ve Oda Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Batı Akdeniz Bölge Müdürlüğü Yardımcılığı’ndan Orta Karadeniz Bölge Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Nurullah Erem’e iadeyi ziyarette bulundu.

 SAMSUN ÖNEMLİ BİR MERKEZ
Ziyarette konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’un coğrafi olarak Türkiye’nin önemli noktalarından biri olduğuna vurgu yaparak, “Kentimiz, ülkemizin önemli üretim ve ihracat merkezlerinden biri olduğu gibi kara, hava, deniz ve demiryolu ağına sahip dört ilden bir tanesi. İhracatımızın artırılması yönünde gümrük iş ve işlemlerinin hızlı bir şekilde yürütülmesi çok önemli. Son yıllarda gümrük sahalarındaki teknolojik iyileştirmeler ise, çok sevindirici. İlimize istihdam sağlayan işadamlarımızın işlerini kolaylaştırarak, onlara destek olan Gümrük Müdürlüğümüzün tüm çalışanlarına camiam adına teşekkür ediyorum. Biz de Oda olarak her zaman sizin yanınızdayız ve destekçiniziz.  İnşallah birlikte daha güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.
 MURZİOĞLU’NU BİLGİLENDİRDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Karadeniz Bölge Müdürü Nurullah Erem,” Yürüttükleri faaliyetler hakkında Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu bilgilendirdi. Görev süresi boyunca Samsun adına önemli çalışmalar yapacaklarına inandıklarını belirten Erem, “Sizleri yanımızda görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti. Samsun ve bölgesi ülkemizin önemli bir hizmet gurubu. Arkadaşlarımızla birlikte görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Öncelikle yürüteceğimiz çalışmalarımızda verimli bir hizmet için kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilere önem vereceğiz. Her zaman sizlerin fikir ve görüşlerinize açığız. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya gelerek güzel çalışmalar yapacağız” diye konuştu. 
   Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2015, 20:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER