YENİŞEMEDİLER VE DURUM 1-1

Samsunspor, 50'nci kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile oynadığı sezon açılışı maçında rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

YENİŞEMEDİLER VE DURUM  1-1

 PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, kuruluşunun 50'nci yılı etkinlikleri kapsamında Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile sezon açılışı maçında karşı karşıya geldi. Yaklaşık 3 bin Kırmızı-Beyazlı taraftarın izlediği mücadeleye Samsunspor, Furkan, Murat Gürbüz Erol, Ousmane Ndiaye, Ercan, Distel Zola, Oğuzhan, Mustafa, Mehmet Çakır, Hasan, Ekigho ve Alperen 11'i ile başlarken, konuk Çaykur Rizespor ise Itiandje, Koray, Robin Yalçın, Oboabona, Murat Duruer, Kıvanç, Sylvestre, Ümit Korkmaz, Dzalamidze, Sercan Kaya ve Tuszynski 11'i ile çıktı.

                                  MAÇ ÖNCESİ GÜZEL GÖRÜNTÜLER
        Öte yandan maç öncesinde güzel görüntüler yaşandı. Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle şehitleri anan Kırmızı-Beyazlı taraftarların, açtıkları Türk Bayrağı ve 'Vatan için yaşayıp öldünüz. Siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz' pankartı alkış aldı. Ayrıca Samsunspor İkinci Başkanı Rüştü Araboğlu, rakip takım İkinci Başkanı Halim Mete'ye porselen Samsunspor topu hediye etti.

        Teknik Direktör Ümit Özat da, Yeşil-Beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı Hikmet Karaman'a Samsunspor logolu kahve fincanı verdi.  
                         SAMSUNSOR İLK YARIYI 1-0 ÖNDE KAPATTI
         Samsunspor, karşılaşmaya hızlı başladı. 2'nci dakikada kazanılan kornerde Mustafa Sevgi'nin ortaladığı topa iyi yükselen yeni transfer Ousmane Ndiaye, kafayla fileleri havalandırdı ve Kırmızı-Beyazlıları 1-0 öne geçirdi. 38'inci dakikada gelişen Samsunspor atağında Ekigho'nun pasında topla buluşan Mustafa sevginin sert şutu savunmadan döndü. 43'üncü dakikada Hubert'ten kaptığı topla ceza sahasına giren Ekigho'nun şutu auta gitti. İlk yarı Samsunspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
                          HER 2 TAKIMDA 18 OYUNCU DEĞİŞTİRDİ
          2'nci yarıda Samsunspor 8 oyuncu değişikliği yaparken, Çaykur Rizespor ise 10 oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. 51'inci dakikada sağ kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında çaprazdan ceza sahasına giren Chevaliar'ın sert şutu yan ağlarda kaldı. 67'inci dakikada savunmanın hatasında topla buluşan Kone, kaleciyi de çalımladı, ancak vuruşunda defans topu çizgiden çıkardı. 74'üncü dakikada ceza sahasında yaşanan karambolde Chevaliar kaleci Furkan ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun şutunda genç file bekçisi gole izin vermedi. 84'üncü dakikada ceza sahasında topla buluşan Kone'nin şutu, savunmaya çarparak kornere gitti. 90+2'nci dakikada Chevaliar'ın ceza sahasına yaptığı ortayı Kqeuke kafayla Deniz Kadah'ın önüne indirdi. Bu futbolcunun sert ve düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu. Mücadele 1-1 sona erdi.
              Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2015, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER