İSTANBUL BAFRASPOR KULÜBÜNDEN İMZA ŞOV

2015-2016 Futbol sezonuna Yeni yönetim kuruluyla başlayan İstanbul Bafraspor'da heyecan sürüyor.

İSTANBUL BAFRASPOR KULÜBÜNDEN İMZA ŞOV

 Daha önce yeni sezonda kendisiyle çalışılmayacağını belirtilen eski Teknik Direktör Mustafa Ünal'dan boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna Yalçın Gök, Rıdvan Sakız getirilirken, U15 Takımı'na Uğur Elkan, Yalçın Balcı U 17 Takımının Teknik Direktörlüğüne Selahattin Tığlı getirildi.

    Törende bir konuşma yapan İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Fatih Demir, “Yeni sezondan başlamak üzere 5 yıl içerisinde Kulübümüzü farklı projelerle daha iyi bir yerlere getirerek, Adından söz ettiren Galatasaray'da, Fenerbahçe'de, Beşiktaş'da, Kasımpaşa'da oynayan bir yıldızlar yetiştiren bu kulüplerin alt yapısı olan bir kulüp haline geleceğiz” dedi.

     Öte yandan imza töreninde bulunan Bafralılar Federasyonu Başkanı Mustafa Hacıoğlu,”1990 yılında kurulan İstanbul Bafraspor Kulübü’nün İstanbul'da bulunan ve Amatör Liglerde mücadele eden  Samsun ilinin tek Takım'ı  olduğunu vurgulamak isterim, yaklaşık 850 Bin Samsunlunun yaşadığı bir Metropol Şehirde yeni sezonda tüm Samsunlu taraftarlarımızı yapacak olduğumuz maçlara bekliyoruz “ diye konuştu.

     İstanbul 2.Amatör Küme'de namaglup şampiyon olan ve gurubunda 52 gol atan U 19 Futbol Takımına Şampiyonluk kupası Yönetim Kurulu üyesi Bafra Pidecisi Sabri Keskin'in Restorantında Samsun Sivil toplum kuruluşları Konfederasyonu Başkanı Kaya Aşçı tarafından törenle verildi.

     Törende bir konuşma yapan Kaya Aşçı,” İstanbul'da Bir Samsunlu olarak, Bafralı olarak ne kadar öğünden azdır, bizlere bu şampiyonluk sevincini yaşatan tüm sporcularımıza Malzemecisinden Teknik Direktörüne kadar her kese teşekkür ediyorum. Bu daha başlangıç bizleri gelecek sezondan itibaren izlemeye devam etsinler diyorum” şeklinde konuştu.  

      1373 Teknik Direktörler,1346 U 19 Şampiyon Gençler,1262 İstanbul Bafraspor yönetim kurulu,1118 Bafralılar Federasyon Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Fatih Demir, Genel sekreter Nail Dursun,1347 Samsunlular Konfederasyonu Başkanı Kaya Aşçı 2.Amatör Kümede Nağmağlup Şampiyon olan U 19 Genç Takım Kaptanı Yusuf Tursun' a Şampiyonluk Kupasını kendi eliyle verdi.
           AHMET MAVİ 

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2015, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER