banner221

'HEDEFİMİZ BU YIL SÜPER LİG'

PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor’da top koşturan orta saha oyuncusu Mustafa Sevgi,” Midilli Restorant'ta düzenlemiş olduğum sabah kahvaltısında annem Dilek Sevgi esim Melek Sevgi ve Oğlum Musab Sevgi ile birlikte olduk Hedefimiz, bu yıl süper lig” dedi.

'HEDEFİMİZ BU YIL SÜPER LİG'

                            ‘SAMSUNSPOR KULÜBÜ BÜYÜK BİR CAMİADIR’

        Samsunspor’da  top koşturan orta saha oyuncusu Mustafa Sevgi,” İki sezondur takım arkadaşlarımızla birlikte iyi mücadele ettik ve ne hikmetse bir turlu süper lig'e çıkamadık. Bu yıl bunu başaracağımıza inanıyoruz. Samsunspor Kulübü büyük bir camiadır. Her yıl bizlerden desteğini esirgemeyen taraflarımı yine yanımızda görmek itiyoruz onlar bizim 12’nci gücümüzdür” diye konuştu.

                              'HOCAMIZLA BİRLİKTE İYİ SONUÇLAR ALACAĞIZ'

         Yöneticilerinin kendilerine vermiş olduğu büyük destekleri karşısında üzerilerine düşen görevlerini yerlerine getireceklerini dile getiren kırmız-beyazlı-siyahlı ekibin orta saha oyuncusu Mustafa Sevgi,”Yeni hocamız Ümit Özat ile beraber  çok iyi sonuçlar alacağımızdan eminim. Bu arada bizlere güvenenlerin yüzlerini kara çıkartmayacağız. Böylesine güzel bir mekana gelmekten dolayı son derece mutluyum” dedi.  

          Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2015, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER