banner221

BAŞKAN MURZİOĞLU’NDAN ŞİRKETLERE “PROJEYE KATILIN” ÇAĞRISI

Samsun TSO Başkanı TOBB yönetim kurulu üyesi Salih Zeki Murzioğlu, şirketlere projeye katılın çağrısı yaptı.

BAŞKAN MURZİOĞLU’NDAN ŞİRKETLERE “PROJEYE KATILIN” ÇAĞRISI

      Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, TOBB’un öncülüğünde TEPAV ve AllWorld Network işbirliğiyle düzenlenen program kapsamında Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketinin belirleneceği belirterek, Samsunlu firmalardan projeye katılmalarını istedi.

      Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi - Türkiye 100” programı ile başarılı şirketlerin görünürlülüğünün artırılması ve küresel bağlantılarının güçlendirilmesinin amaçlandığı etkinliğe Samsunlu firmalarında katılması çağrısında bulundu. 

     Programa başvuran şirketlerin 2011-2013 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızına göre sıralanacağını belirten Başkan Murzioğlu, müracaatların  //turkiye100.tobb.org.tr/  üzerinden online sistemle 15 Kasım 2014 tarihine kadar yapılabileceğini kaydetti.
   “ESKİ CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN  ABDULLAH GÜL TARAFINDAN KABUL EDİLMİŞLERDİR.”
      Samsunlu firmaların programa katılmalarını önemsediklerini belirten Başkan Murzioğlu, “Bu programı şirketlerimizin küresel pazarda ticari ilişkilerinin geliştirilmesi açısından bir fırsat olarak görüyoruz. Türkiye 100 listesinde yer alan şirketler için 3-6 Aralık 2013 tarihlerinde yapılan Beşinci İzmir İktisat Kongresi’nde, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın ev sahipliğinde Türkiye 100 ödül töreni gerçekleştirilmiştir. İlk 10’da yer alan şirketlerin temsilcileri ise, eski Cumhurbaşkanımız  Sayın Abdullah Gül tarafından kabul edilmişlerdir. Görünürlüklerin artan şirketlerin yeni ortaklara, müşterilere ve tedarikçilere erişimleri kolaylaşmıştır. Bu şirketlerin büyümelerini devam ettirebilmeleri için gerekli kilit unsurlardan biri olan görünürlük, Birlik öncülüğünde gerçekleştirilen programlar sayesinde bu şirketlere sağlanmıştır. Buna ek olarak, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri, AllWorld Network’ün çok sayıda ülkeden binlerce hızlı büyüyen şirketin de dahil olduğu, küresel ağına katılmışlardır. Ayrıca, başarılı şirketlerin bir bölümü, AllWorld Network tarafından her yıl Harvard Üniversitesi’nde gerçekleştirilen AllWorld Harvard Zirvesi’ne katılarak, farklı ülkelerden girişimcilerle iş ilişkileri geliştirme şansı yakaladıkları belirtilmiştir” dedi.

      Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER