BAŞKAN ÖZTÜRK,'SAMSUNSPOR'U İZMİR'DE HİÇ YALNIZ BIRAKMADIK'

İzmir'de faaliyet gösteren, İzmir Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Emin Öztürk," Yönetim kurulu üyelerimizden Engin Öztürk ile Turgay Sözen, her zaman olduğu gibi yine takımımızı zorlu Karşıyaka deplasman da yalnız bırakmadık" dedi.

BAŞKAN ÖZTÜRK,'SAMSUNSPOR'U İZMİR'DE HİÇ YALNIZ BIRAKMADIK'

                                ÖZTÜRK, ÇİÇEK TAKTIM ETTİ

        İzmir'de oynanan daha önceki maçlarda da takımın kaldığı otele gelerek kafileyi ziyaret eden İzmir Samsunspor Taraftarlar Derneği'nin Başkanı Emin Öztürk ile yönetimi, zorlu maçın öncesi Teknik Direktör Erhan Altın ve takım kaptanı Musa Aydın'a çiçek vererek başarı dileklerinde bulundular.

         İzmir Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Emin Öztürk," Samsunspor bizim her şeyimiz. Takımımızı İzmir ve çevresine yakın geldiği zaman hiç yalnız bırakmadık. Her ziyaretimiz sonrasında ise sahadan galibiyetle ayrıldık. Bu maçı da kazanacağız. Takımımıza güveniyoruz" dedi. 
                                    SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ'
          Maç sonrası ise İzmir Samsunspor Taraftarlar Derneği'nin Başkanı Emin Öztürk Teknik Direktör Erhan Altın'ı arayarak,"Aslanlarımız sahada her şeylerini ortaya koydular, savaştılar ve maçı kazandık. İzmir'de yaşayan Samsunsporlular olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Bu takıma herkes sahip çıkmalı" diyerek kutladı. Öztürk ve ekibi, U21 takımımızı da konakladığı otelinde ziyaret ettiler. 
              Köksal ÖNER    

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER