BAŞKAN ŞAHİN, ASFALT ÇALIŞMALARININ BAŞINDA

Bafra Belediyesi tarafından yaz mevsimi ile başlatılan ilçe geneli asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’inde yerinde inceleyip takip ettiği çalışmaları, önceki yıllara nazaran büyük hızla sürdürülüyor.

  BAŞKAN ŞAHİN, ASFALT ÇALIŞMALARININ BAŞINDA

                          BAFRA BELEDİYESİNDEN ASFALT ATAĞI
      Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada, "Bizim üç grup da asfaltla ilgili çalışmamız var. Birincisi bozulan yolların onarımıyla ilgili asfalt bakım onarım aracımız var. İkincisi asfalt serme makinesi olan ‘Finişer'  ile böyle, Zübeyde Hanım Caddesinde bulunan anayolların asfaltını yapıyoruz. Üçüncü bir gurubumuzda, dar sokaklarda yani finişer'in giremediği alanlarda asfalt yapıyor. Bu çalışmaları da biz yaparken, daha çok doğalgaz çalışmalarına paralel olarak yapıyoruz. Doğalgaz çalışmaları geçen yıl bildiğiniz gibi Emirefendi, Altınyaprak, İsmetpaşa, İshaklı, Mevlana ve Yaka Mahallelerini bitirmiştik. Biz bu mahallelerin asfalt çalışmalarını bitirmek üzereyiz" dedi.

     Bafra Belediyesinin Hacınabi Mahallesi ile Kavakpınar Mahallesi arasında bulunan Zübeyde Hanım Caddesinde yapılan asfalt çalışmaları ilgi gördü.

       ASFALT ÇALIŞMALARI DOĞALGAZA PARALEL OLARAK YAPILIYOR

     Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,"  Birde iki mahallenin arasından gecen Zübeyde Hanım caddesinden yağmur suyu hattı ve doğalgaz hattı geçti. Bu durumda eski adıyla Cilboğlu Sokak Caddesi olan Zübeyde Hanım Sokak caddesinden hatlar geçerken esnaflarımız çok zararda gördü. Buradaki durum iki mahallemize hizmet etmiş oluyoruz. Bu asfalt çalışmalarımız aynı zamanda, gene doğalgaza paralel olarak devam ediyor" diye konuştu.

"DOĞALGAZIN GEÇTİĞİ HER YERİ, BİR ANDA YAPMA ŞANSIMIZ YOKTUR"  

      Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin," Bu yıl Kavakpınar, Hacınabi, Tabakhane ve Cumhuriyet Mahallelerinde doğalgaz çalışmaları ve telefon çalışmalarının da altyapıya alınması devam ediyor. Bu çalışmalara paralel olarak, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Emirefendi Mahallesinde asfalt çalışmamız bitti. Mevlana mahallesinde asfalt çalışmamız bitiyor. Kavakpınar, Hacınabi, Tabakhane ve Cumhuriyet Mahallesindeki çalışmalarımız asfalt çalışmalarımız devam edecek, diğer mahallelerimizde de, doğalgazın geç gelmesi sebebiyle, sıkıntılı olan sokaklarımızda asfalt çalışması yaptık. Bu yıl Kemalpaşa, Gaziosmanpaşa Mahallesinde asfalt çalışmamız oldu. Gazipaşa ve Fatih Mahallesinde, ondan önce de Altınkaya mahallesinin asfaltını tamamladık. Asfalt çalışmalarımız devam edecek. Hava şartları iyi giderse, bizde Bafra'da asfaltsız yer bırakmayız, diye düşünüyorum. Çünkü hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Kavakpınar ve Hacınabi mahallesinde bozulan asfaltları da, yapacak hazırlıklarımız var. Eğer hava şarları iyi giderse, bu yıl asfalt çalışmamızı tamamlayacağız. Her konuda çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Hiç asfalt görmeyen mahallelere de bu sene asfalt yaptık. Biz, hizmetimizi sürekli yapacağız. Kaldırım çalışmalarımız da devam ediyor" şeklinde konuştu.                        

                                                                                                                                       NAMIK AZGIN 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER