banner223

ASLAN YILDIRIM, KAHVALTIDA BASINLA BULUŞTU

MHP. Bafra Belediye Başkan aday adayı Aslan Yıldırım, aday adaylığı kapsamında, Bafra’da görev yapan yerel basın mensupları ile tanışmak amacıyla, Bafra Öğretmenevinde kahvaltılı toplantıda buluştu.

 ASLAN YILDIRIM, KAHVALTIDA BASINLA BULUŞTU

      2014 yerel seçimleri için kamuoyunda uzun zamandır adı telaffuz edilen, mütevazi kişiliği ile tanınan öğretmen Aslan Yıldırım, Bafra'da yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

      Yoğun ilgi gösterilen kahvaltıya, MHP Bafra Belediye Meclis üyesi Abdurrahman Çamaş, gazeteciler, emekli öğretmenler ve Yıldırım'ın yakınları katıldı. 

      Bafra Öğretmenevi'nde verdiği kahvaltı ile basın mensupları ile bir araya gelen MHP Bafra Belediye Başkan aday adayı öğretmen Aslan Yıldırım, aday adaylığını resmen açıklamadı ama sorunların çözümü için öneriler sundu.

              "BİZ, BAFRA HALKIYLA BEREBER BAFRA'YI YÖNETECEĞİZ"

       MHP Bafra Belediye Başkan aday adayı öğretmen Aslan Yıldırım ,"Biz, Bafra'mızı çok seviyoruz. Bafra'nın durumunu daha iyiye taşıyacağımıza inanıyorum. Bafra ile ilgili daha güzel projelerimiz var. Aday olduğumda projelerimizi açıklayacağım. Bafra'da hiçbir ayrım gözetmeksizin, tüm Bafra'yı kucaklayarak yeniden bir gönül seferberliği hareketi başlattık. Bafra'mızı sivil toplum kuruluşları, yerel basın ve halkın katkılarıyla el birliği içerisinde Bafra'yı yönetmeye talibiz" dedi. 

                                                                                                                                        NAMIK AZGIN  

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER