banner221

BAŞKAN ŞAHİN,’ BELEDİYEMİZE 42. ARAÇ SATIN ALINDIK’

Bafra Belediyesi, Başkan Zihni Şahin, 2009 yılından bugüne kadar 41 araç ve iş makinesini filomuza kattık ve yeni aldığımız cenaze nakil aracı ile bu sayıyı 42 araca çıkarmış olduk” dedi.

BAŞKAN ŞAHİN,’ BELEDİYEMİZE 42. ARAÇ SATIN ALINDIK’

                ‘BÜYÜKŞEHİR YASASI İLE  BİRLİKTE HİZMET ALANIMIZ GENİŞLEDİ’

           İş makinesi ve araç alımlarına çok önem verdiklerini belirten Başkan Şahin,” Eski araçların bakım ve onarım giderleri yüksekti. Bu durum hem masrafa hem de işlerin aksamasına neden oluyordu. Ayrıca araç kiralamalarda yapılıyordu. Aldığımız araç ve iş makineleri bu sıkıntıları büyük oranda ortadan kaldırdık. Yeni büyükşehir yasası ile birlikte  hizmet alanımız genişledi Başkan Şahin. Köy ve beldelerimiz yeni mahallelerimiz oldu. Tekrar araç ve iş makinesi ihtiyacı doğdu. Şimdi ilk etapta cenaze nakil aracını belediyemize kazandırdık. Aldığımız bu yeni aracımız Ford Transit marka olup 4 cenaze taşıma kapasiteli, siren ve ses sistemlidir. Cenaze nakil aracımızın cenaze bölümü soğutma özelliklidir. Bu uzun mesafeli cenaze nakillerinde yaşanan bazı problemleri ortadan kaldıracaktır” diye konuştu 
                  ‘HALKIMIZDAN ÖZÜR DİLİYOR VE TEŞEKKÜR EDİYORUM ‘
            Başkan Şahin açıklamalarına şöyle devam etti.

           “İlerleyen zamanlarda iş makinesi ve araç alımlarına da devam edeceklerini söyleyen Başkan Şahin,” Ayrıca doğalgaz nedeni ile yollarımızda büyük bozulmalar oldu. Hemşerilerim çok zahmet çekti. Geçtiğimiz yaz bütün şehir yasası ile oluşan gelir kayıplarımız nedeniyle çok fazla asfalt yapamadık. Halkımızın yaşadığı sıkıntılar nedeniyle özür diliyorum. İnşallah bu yaz, yollarımız önceliğimiz olacak. Daha fazla asfalt, yama ve kaldırım yapacağız. Hemşerilerimin gösterdiği sabır ve anlayışa çok teşekkür ediyorum.”
            Köksal ÖNER


 

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER