TANJU ÇOLAK VE ALİ GÜLTEKİN’DEN SADEF’E ZİYARET

AK Parti Milletvekili Aday Adayı ve Milli Futbolcu Tanju Çolak, Ali Gültekin SADEF Genel Başkanı Yıldıray Başı ziyaret etti.

TANJU ÇOLAK VE ALİ GÜLTEKİN’DEN  SADEF’E  ZİYARET

       Başkanı Yıldıray,” Ziyaret sırasında SADEF tarafından düzenlenecek olan 8’nci halı saha Futbol turnuvası hakkında değerlendirmeler yapıldık ”dedi 

                        ‘SPOR BİLİNCİNİN YAYGINLAŞTIRILMASI GEREKİYOR’
      SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, “Ünlü Futbolcuların katılımıyla açılış yapılacak olan turnuvada birinci olan takım ile milli takımda oynayan şöhretlerle final maçı yapılacak ve turnuvanın temel hedefinin gençliği uyuşturucu alkol gibi zararlı maddelerden uzak tutmak . Spor ile gençleri sosyal hayata kazandırmayı hedefliyoruz. Ayrıca   dernekler arasındaki spor bilincinin yaygınlaştırılması gerekiyor. Gençlerin uyuşturucu madde alışkanlıklarından kurtarmak gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı Avrupa gol kralı altın ayakkabı sahibi Tanju Çolak ve Beşiktaş’ın efsane Futbolcusu Ali Gültekin’in SADEF’in etkinliklerine katkılarından dolayı da teşekkür ediyoruz ”diye konuştu.
                      ‘DESTEK OLACAĞIM VE DE  TURNUVAYA  DA GELECEĞİM’
       Milli Futbolcu Tanju Çolak ise, “ SADEF Samsun Dernekler Federasyonu’nun Türkiye’de marka olmuş büyük bir sivil toplum kuruluşu olarak spor ve yapacağı programlarda ne gerekiyorsa üzerine düşeni yapacağım ve gönülden destek olacağım ve de  turnuvaya  da geleceğim. Gençlerimizi  izleyerek ülke sporuna ve milli takımına katkı sağlanacağız ve gençlerin profesyonel takımlara yükselme imkanı için çalışmalara yapacağız ”şeklinde konuştu.
                  'BÜYÜK BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU OLDUĞUNU BİLİYORUZ’  
        Beşiktaş’ın efsane Futbolcusu Ali Gültekin de,” SADEF’in  Samsun’luların büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu biliyoruz  SADEF ile “kötü alışkanlıklara hayır, spora evet” demek için birlikte hareket etmekten mutluluk duyacağım” diye ifade etti.

     KÖKSAL ÖNER 
 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER