KESKİN,’ MHP’Yİ SAMSUN’DA BİRİNCİ PARTİ YAPACAK’

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, İl Başkanımız Sayın Ömer Süslü iyi bir takım çalışmasıyla MHP’yi Samsun’da birinci parti yapacak ” dedi.

KESKİN,’ MHP’Yİ SAMSUN’DA BİRİNCİ PARTİ YAPACAK’

        MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, İl Başkanımız Sayın Ömer Süslü’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde, “İl Başkanımız  Sayın Ömer Süslü bu hareketin içinde yetişen genç bir kardeşimiz, partimizin dinamizmini artıracaktır. İyi bir takım çalışmasıyla MHP’yi samsunda birinci parti yapacak diye konuştu. 

                                             ‘İKİ YIL BİRLİKTE ÇALIŞTIK’
        Kendisiyle eski bir dost olduğunu belirten Keskin, “Kardeşim, İl Başkanımız Ömer Süslü beyle daha önce İlkadım Kent Konseyinde iki yıl birlikte çalıştık. Çalışkanlığını, üretkenliğini biliyorum. Proje ve uygulama adamıdır, yakında güzel sonuçlarını göreceğiz inşallah” şeklinde  konuştu.
                                          KESKİN BU GÖREVE LAYIKTIR’
        MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü de, MHP Samsun Milletvekili aday adayı Mustafa Keskin’e çıktığı bu kutlu yolda başarılar diledi.

        Başkan Süslü, “Mustafa Keskin’i hepimiz yakından tanıyoruz. Camiamızın insanı, davamıza her kademede hizmet vermiştir. Başarılı ve çalışkan bir ülkücü olan Mustafa Keskin bu göreve layıktır. Allah yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

          Bir süre daha dostça, samimi ve sıcak bir sohbetten sonra Mustafa Keskin İl Başkanlığı binasından ayrıldı.

          Köksal Öner  

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER