SASKİ BAFRA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YENİ HİZMET NOKTASINA TAŞINDI

Bir süre Bafra ilçesinin eski Kaymakamlık binası yanında bulunan Özel İdare binası içerisinde hizmet veren Samsun Büyükşehir Belediyesinin Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Bafra Şubesi Müdürlüğü yeni hizmet yerine taşındı.

SASKİ BAFRA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YENİ HİZMET NOKTASINA TAŞINDI

      Bafra ilçesinin Emirefendi Mahallesi Mevlana Camii yanında bulunan Kurt İnşaat binasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Bafra Şubesine Ali Osman Yayla müdürlük yapıyor.  

BAFRA’DA SASKİ BİNASI EMİREFENDİ MAHALLESİNİN MEVLANA CAMİİ YANINDA

     Daha önce Bafra Özel idare binasında hizmet veren Samsun Büyükşehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Bafra Şubesi, Bafra ilçesinin Emirefendi Mahallesi Mevlana Camii yanında bulunan Kurt İnşaat binasında  hizmet vermeye başladı.

      Bafra ilçesinin eski özel İdare binasında yeniden yapılanmaya gidildiği için yeni adreste, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Bafra Şubesi geçici sureyle hizmet verecek. 

      Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Bafra Şubesi yetkilileri, su tahsilâtı, taksitlendirme, abonelik ve diğer hizmetleri bu merkezden gerçekleştiriyor. 

             NAMIK AZGIN 

      

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER