‘’CUMHURİYETE SAHİP ÇIKIN’’

CHP Samsun Milletvekili aday adayı Şaban Sevinç,7 Haziran 2015 Milletvekilliği seçimleri için aday adayları çalışmalarını sürdürüyor.

‘’CUMHURİYETE SAHİP ÇIKIN’’

      Halk TV Genel Müdürü ,CHP Samsun Milletvekili aday adayı Şaban Sevinç ise baba ocağı Bafra’da ise ziyaretlerine devam ediyor.

       Samsun’un Bafra ilçesinde çay ocağında vatandaşlarla beraber çay içen sohbet eden Sevinç yanına gelen yaşlı bir vatandaşla elini öperek yakından ilgilendi.

       Yaşlı amcanın sohbet sırasında CHP Bafra İlçe Başkanlığının 101 yaşında en yaşlı üyesi ve parti okulundaki derslere katılan Yeraltı Mahallesi sakinlerinden Selahattin Karamahmutoğlu öğrenildi.

       Asırlık CHP’li Selahattin Karamahmutoğlu ise Halk TV Genel Müdürü CHP Samsun Milletvekili A.Adayı Şaban Sevinç’e aday adaylığı yolunda başarılar diledikten sonra,’’Oğlum ben Osmanlı döneminden sonra Cumhuriyetin ve Cumhuriyet Halk Partisinin yılmaz bekçisiyim. Bu Cumhuriyete sahip çıkın. Onun için eğitim şarttır. Günümüzde eğitim ve öğrenmenin yaşı, sınırı yoktur.

Bu yaşımda ben CHP’nin delegesiyim, parti okulu öğrencisiyim. Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü paşa bir kahraman gibi bu memlekete büyük hizmetler vermişlerdir. Cumhuriyeti kurmuşlardır’’dedi.

       CHP Samsun Milletvekili aday adayı Şaban Sevinç ise,’’Bu seçimlerde herkese ve CHP’li partililere büyük çok büyük görev düşüyor. 101 yaşındaki Selahattin Karamahmutoğlu dedemiz aramızda, bu yaşta Cumhuriyetin adeta bir direği gibi. Selahattin dedenin burada olması hepimize önemli bir mesaj 101 yaşında bu biyolojik enerjisiyle Selahattin dede bizimle beraberse bütün CHP’lilerin 24 saatlerine 24 saat daha katıp çalışmaktan başka çaresi yoktur” diyerek sözlerini tamamladı.

      Çay ocağındaki sohbette CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay’da hazır bulundu.

          NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER