BAŞKAN ŞAHİN, GÜREŞÇİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Avrupa üçüncüsü güreşçileri altınla ödüllendirdi.

BAŞKAN ŞAHİN, GÜREŞÇİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

        Polonya'da düzenlenen Avrupa Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda Akhisar Belediyespor bünyesinde güreşen Bafralı sporcular, Doğuş Ayazcı ve Furkan Bayrak üçüncü oldu.

        Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, genç güreşçileri makamında kabul ederek, yarım altınla ödüllendirdi. Ayrıca çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

"EMEK VERMEDEN, MÜCADELE ETMEDEN KESİNLİKLE BAŞARIYA KOLAY KOLAY ULAŞILAMAZ" 

        Başkan Şahin yaptığı konuşmada,"Polonya'nın Katoviçe kentinde 17-22 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası'nda Akhisar Belediyespor adına güreşen Bafralı güreşçilerimiz  Doğuş Ayazcı ve Furkan Bayrak, üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Milli Takımlar düzeyinde ülkemizi Polonya'da temsil eden Doğuş ve Furkan, üçüncülük maçı için mindere çıktı. 50 kiloda Doğuş Ayazcı ve 74 kiloda Furkan Bayrak rakiplerini mağlup ederek, Avrupa üçüncüsü oldu ve büyük bir başarıya imza atarak Bafra'mızın gururu ve onuru oldular. Onların yetişmesinde büyük emeği bulunan en başta antrenörleri Ömer Reis, Fatih Yavuz, Tamer Turan'ı tebrik ediyorum. Özveride bulunan aileleri ile gençlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Onlardan ileride Bafra ilçesine Avrupa ve Dünya Şampiyonluk başarılarını getirmelerini diliyorum"dedi.

                            "HİÇBİR BAŞARI TESADÜF OLMAZ"

     Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin, "Sporda emek verilince, yani bir şeyler yapınca başarı geliyor. Gençlerimiz bizim için önemli bir mürvet ve gerçekten büyük bir sevinç, çünkü spor dalında, Avrupa'da bir derece almak öyle, çok seçile seçile, elene elene gelinebilen bir nokta, çok emek isteyen bir çalışma, ben bu yavrularımızı kutluyorum. Cenab-ı Allah önlerini açsın. İnşallah daha büyük ve güzel başarılara kavuşurlar ve imza atarlar. Burada bu gençlerimizin yetişmesinde emeği geçen hocalarımıza da buradan teşekkür ediyorum. Onları da tebrik ediyorum"diye konuştu. 

     Genç güreşçiler de Başka Şahin'e ve Akhisar Belediyespor Kulübü'ne, güreş sporuna verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.      

    Başkanlık makamındaki törene; Bafra Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak, Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, Bafra Güreş İhtisas Spor Kulübü başkanı Mustafa Turan, Güreş antrenörleri Ömer Reisli, Fatih Yavuz, Tamer Turan ile güreşçi aileleri katıldı.

            NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER