İlk Teravih Namazında Camiler Doldu Taştı

Onbir ayın sultanı olan Ramazan ayı bu gece kılınan ilk teravih namazıyla başladı. Ramazan ayının başlaması ile birlikte, camilere akın eden müslümanlar, ilk teravih namazını kıldı.

İlk Teravih Namazında Camiler Doldu Taştı

      İlk teravih namazında vatandaşlar camilere akın etti. Bafralılar, Ramazan ayının ilk teravih namazını kıldı. Ramazan ayının ilk teravih namazı ile Bafra'da camiler doldu taştı.

                     BAFRA'DA İLK TERAVİH HUŞU İÇİNDE EDA EDİLDİ

       Bafra'da, Ramazan ayının ilk teravih namazını kılmak isteyen vatandaşlar camilere akın etti. Bafra ilçesinde, camilere adeta akın eden vatandaşlar, ramazan ayına adım atmanın coşkusunu yaşadı.

        Kentteki camilerde ramazan ayının başlaması dolayısıyla teravih namazı öncesi Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

        Bafra Müftülüğü Site Camiine gelen vatandaşlar, saf tutarak ilk teravih namazını kıldı. İslam dünyasının kutsal ayı olarak kabul edilen Ramazan ayı, bugün kılınan teravih namazı sonrası gece kalkılacak sahur ile başlayacak.

         Bafra İlçe Müftüsü Burhan Keleş, namaz öncesinde, ramazan ayının fazileti ve bereketi hakkında vaaz verdi.

                                  BAFRA'DA İLK TERAVİH NAMAZI KILINDI

          Bafra'da, on bir ayın sultanı Ramazan ayını karşılayan vatandaşlar, ilk teravih namazını kılmak için camileri doldurdu. Sıcak havaya rağmen camilere koşan genç yaşlı, kadın erkek her yaş grubundan vatandaş, huşu içinde namazlarını kıldı. Teravih namazını eda eden vatandaşlar, Ramazan ayını dualarla karşıladılar.

              NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER