Başkan Topaloğlu Hacı Ziyaretinde

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Eroğlu ile birlikte hac vazifesini yerine getirip kutsal topraklardan dönen Hacıları evlerinde ziyaret ederek,’ hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Başkan Topaloğlu Hacı Ziyaretinde

    Hac farizasını yerine getirerek evlerine dönen hacılara ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Başkan Topaloğlu ve Eroğlu’na Hacılar zemzem suyu ve hurma ikram etti.
   Ziyaretlerde hacıların yakın ilgisiyle karşılaşan Başkan Topaloğlu ve Eroğlu, Hacılardan kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinledi.
   Hacıları tek tek ziyaret ederek dualarını aldıklarını belirten Başkan Topaloğlu, “Kutsal vazifelerini yerine getirerek sağ salim memleketlerine gelen Hacılarımızı evlerinde ziyaret ediyor o kutsal mekândaki anılarını dinliyoruz dualarını alıyoruz. Hac vazifesini yerine getiren tüm Hacılarımızın ibadetlerini Allah Kabul etsin” dedi.
    Kendisinin de 8 yıldır hacca gitmek için beklediğini belirten Başkan Topaloğlu, “Hacılarımızla bir araya gelerek, kutsal topraklarda yaşadıklarını dinliyoruz ve mutlu oluyoruz. Orada yaşadıklarını dinledikçe, sanki oradaymışız gibi huzur buluyoruz.8 yıldır gitmek için bekliyorum, inşallah önümüzdeki yıl o müthiş atmosferi yerinde yaşamak nasip olur” diye konuştu.
           NAMIK AZGIN 





Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER