BAFRALI 44 ÇİFTÇİ, BURSA TARIM FUARINA GİTTİ

Bafra Çeltik Komisyonu Başkanlığı öncülüğünde, 44 çiftçi, 2 Teknik personel ile Bursa Tarım Fuarına gitti.

BAFRALI 44 ÇİFTÇİ, BURSA TARIM FUARINA GİTTİ

   Bafra Çeltik Komisyonu Başkanlığı öncülüğünde, Bafralı 44 çiftçi,2 Teknik personel ile bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'na götürüldü.
   Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, “Çiftçilerimizi Türkiye’de önemli bir fuara katılımını sağlıyoruz. Fuarla birlikte çiftçilerimiz sektördeki gelişmeleri yakından takip edebilecek. Fuarın çiftçilerimiz için verimli olacağını düşünüyoruz. Her yıl bu fuarlara çiftçilerimizi görüyor ve olumlu sonuçlar alıyoruz” dedi.
    Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “BURTARIM 2015, Bursa 13.Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 8.Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı 13-17 Ekim 2015 tarihleri arasında Bursa Uluslar Arası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecektir. Bafra Çeltik Komisyonu Başkanlığı olarak 44 çiftçi,2Teknik personel ile Bursa Tarım fuarına katılım sağlayarak, Çiftçimizin bilgisini ve görgülerini artırmak Tarım ve Hayvancılıktaki yeni gelişmeleri ve yenilikleri yerinde görmek ve sektör paydaşlarıyla bir araya gelerek, sinerji oluşturmak he3deflenmiştir. Bursa ilinde fuar dışında kalan süreçte, ülkemizin en büyük meyve ihracatçısı olarak, ALARA Tarıma ait Meyve Bahçeleri ve paketleme tesisi ile Bursa’da bulunan modern hayvancılık tesisi de ziyaret edecektir” diye konuştu.  
         NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER