ÜMİT ÖZAT, KULÜBÜN TEK KURTULUŞU, SÜPER LİG'DEN GEÇİYOR

PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, "Samsunspor Kulübün tek kurtuluşu, Süper Lig'den geçiyor" dedi.

ÜMİT ÖZAT, KULÜBÜN TEK KURTULUŞU, SÜPER LİG'DEN GEÇİYOR

                          ‘OYUNCULARIMIZLA BİRLİKTE GÖSTERECEĞİZ’
   Kulüp binasında haftalık basın toplantısını düzenleyen kırmızı-beyazlı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Ümit Özat, kadrosu dar takımlar için milli maç aralarının iyi olduğunu söyledi.
   Özat , "Bizim gibi takımlarda yük sürekli belli oyuncuların üzerine bindiği için onların dinlenmesi bakımından milli ara iyi oluyor. Ama ben milli maç aralarını sevmiyorum. Çünkü hafta sonu maç olmadığı zaman bana antrenmanın şevki, hırsı biraz daha az oluyor gibi geliyor. İnşallah Alanyaspor maçı ile birlikte galibiyet serimize yeniden başladır. Orada bütün mücadelemizi oyuncularımızla birlikte göstereceğiz. Hiçbir rakibin, hiçbir oyuncusuna önlem almıyoruz. Herkesin oyuncusu var. Herkesin oyuncusu kendisine göre tehlikeli. Önemli olan benim takımımın oynayacağı oyundur. Ben gece gündüz, takımımla birlikte en üst düzey performansı nasıl yakalarım, onun üzerinde duruyorum. Biz nasıl ki rakiplerimize takım olarak önlem alıyorsak, rakiplerimiz de bize karşı iki kat daha fazla önlem alacaklardır" diye konuştu.
                           “YOKSA TOMAR TOMAR PARA VERMİŞLER”

   Yönetimin takıma ödeme yapacak olmasının takım üzerinde nasıl bir etki yaratacağı sorusuna Ümit Özat, şu cevabı verdi:
   "Bizim o konularla işimiz yok. Bizim derdimiz para değil. Biz buranın koşullarını bilerek buraya geldik. Buradaki oyuncular, bugünkü şartların belki de 10 katı daha durumda bu takımı bırakıp gitmediler ki, bu takımın ödemeleri 2 gün sekmiş, 2 ay sekmiş, bu bizim için önemli değil. Bizim için en önemli şey yönetimin her idmanda takımın yanında olması, takımı desteklemesi. Sonuçta başarı ile birlikte para da gelecektir. Bugüne kadar burada kimsenin parası kalmadı, kalmaz da. Teknik adamlık olarak 4'üncü kulübüm. Geldiğim günden bu yana ödemeleri gününde değil, gününde önce yapan tek kulüp burası. Bu özveriyi gösteren insanlar mayısta verseler ne olacak. Bizim tek derdimiz şampiyon olmak. Başarılı olduktan sonra para gelir. Yoksa tomar tomar para vermişler, başarılı olamadıktan sonra ne anlamı var. Bunlar benim görüşlerim. Ama oyuncularımın da benimle aynı görüşte olduğunu biliyorum. Buraya geldiğim günden bu yana para sıkıntısı yaşamadık. Öyle bir şey olsa da bu bizim için sıkıntı olmaz."
                                
“OYUNCULARIM GİBİ BEN DE İNANIYORUM”
  Şampiyonluk için konuşmanın erken olduğunu vurgulayan Ümit Özat, açıklamasını şöyle sürdürdü:
   "Biz kalitemizi biliyoruz. Her geçen gün daha üzerine çıkabilmek için gayret gösteriyoruz. Oyuncularım gibi  ben de inanıyorum. Biz iyi çalışacağız ve üzerimize düşeni yapmaya uğraşacağız. Bu sene, o sene olmalı. Bu yolda çok kazalar olacak. Sonuçta hiçbir takım yok ki 34'te 34 yapsın. Samsunspor'un kurtuluşu, hepimizin bildiği gibi Süper Lig'den geçiyor. Biz bu hedef için her şeyimizi vereceğiz. Ben bu takımın içerisine dışarıdan, transfer olarak, anormal bir durum, sakatlık olmadıktan sonra Ivanov ve Taha dışında başka isimler sokmak istemiyorum. Cefayı çeken bu çocuklarsa, sefayı süren de bu çocuklar olsun istiyorum."
  Öte yandan hafta sonu karşılaşacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını tek idman ile geçiren Samsunspor futbolcular Teknik Direktör Ümit Özat’in nezaretinde antrenmana düz koşu ve koordinasyon ısınma ile başlayan takımımız ardından 1'e 1, 2'ye 2 ve 3'e 3 hücum ve savunma çalışması yaptı.
   Takımımızın antrenmanı dar alanda çift kale ile sonlandı. 
         Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER