"ARTIK HESAP SORMA ZAMANIDIR"

Edis,""Herkes tercihini yaparken çok iyi düşünmelidir. Vatandaş 13 yıldır verdiği sözleri tutmayan ve sürekli işçiyi, memuru, emekliyi, esnafı oyalayan bu zihniyetten hesap sormalıdır" dedi.

     MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, 1 Kasım seçimlerinin çok önemli bir seçim olduğunu hatırlattığı ziyaretlerinde, "Herkes tercihini yaparken çok iyi düşünmelidir. Vatandaş 13 yıldır verdiği sözleri tutmayan ve sürekli işçiyi, memuru, emekliyi, esnafı oyalayan bu zihniyetten hesap sormalıdır" dedi.
     Edis, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşla biraraya gelmeye devam eden Edis, "13 yıldır AKP iktidarına halkımız destek verdi. Onlardan bir şeyler bekledi. Ancak onlar bu şansı değerlendiremediler. Bu nedenle artık dur demenin zamanı gelmiştir. Türkiye’nin umudu Milliyetçi Hareket Partisi’dir. MHP’nin seçim beyannamesi her zaman söylüyoruz, bu ülkenin sorunlarının reçetesidir. Alanında uzman kadrolar tarafından hazırlanan bu beyanname ile birlik ve bütünlük içerisinde hem ülkemiz hem de vatandaşlarımız huzura, refaha kavuşacak. Siz güç verirseniz, biz bu işi başaracağız" diye konuştu.

                    "SİZ GÜÇ VERİRSENİZ, BİZ BU İŞİ BAŞARACAĞIZ"

    Türkiye’nin çevresinin ateş çemberi olduğunu vurgulayan Hüseyin Edis, şöyle konuştu:         “AKP Hükümeti, Doğu’da PKK ile masaya oturmuş, pazarlık yapmıştır. Ekonomik kriz var, durum iyi değil. Ortadoğu’da gidecek kapımız kalmadı, yok. İş adamlarımız Ortadoğu ile iş yapamıyor. Çalışmalar durmuş durumda, çalışanlar sıkıntıda. İşte bu nedenle 1 Kasım'da hep birlikte yeni bir güneş açsın ve hep birlikte bu güneşin açması, doğması için çalışalım. Bizlere yetki verin, yarından itibaren kapı kapı gezerek, komşularınıza, akrabalarınıza MHP’nin sosyal ve ekonomik projelerini anlatın. Herkes tercihini yaparken çok iyi düşünmelidir. Vatandaş 13 yıldır verdiği sözleri tutmayan ve sürekli işçiyi, memuru, emekliyi, esnafı oyalayan bu zihniyetten hesap sormalıdır." 

NAMIK AZGIN

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER