banner223

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN ERDOĞAN’A DESTEK

AK Partiden Bafra Belediye Meclisi Başkan Vekili Hamit Kılıç, belediye meclis üyeleri, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili, teşkilat mensupları, AK Parti sevdalıları, ilçe halkı, Erdoğan gönüllüleri Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a kampanya desteği verdi.

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN ERDOĞAN’A DESTEK

     Başbakan Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı yolunda destek verdiklerini belirten AK Partiden Bafra Belediye Meclisi Başkan Vekili Başkan Vekili Hamit Kılıç,"Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin ve bizde Ak Parti meclis üyeleri olarak, başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a açık desteğimizi belirtmek istiyoruz" dedi. 

   Bafra Belediyesi önünde gerçekleştirilen basın toplantısında  konu ile ilgili açıklamasında bulunan AK Parti Bafra Belediye Meclisi Başkan vekili Hamit Kılıç şunları söyledi:

    " Herkes kendi adına; Recep Tayyip Erdoğan'a destek, milli iradeye sahip çıkmak ve yazılacak tarihe kalem olmak adına Bafra'da böyle bir kampanya'ya katıldı. Artık, başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da sıkça belirttiği gibi bir kısım medya tarafından yapılan algı operasyonları, yönlendirme haberler ve yazılan köşe yazıları ile veya bazı patronların istedikleri kişileri aday gösterip destek vererek ülkeyi yönetmesi, artık milletimizin söz sahibi olması ile sona ermiştir. Milletimiz artık bu tür oyunlara gelmiyor bilakis nerede böyle bir oyun varsa, o oyunu bozuyor. Bazılarının değişik yakıştırmalarda bulunduğu başbakanımız, bu ülkede demokrasi kültürünü yükseltmek için çok büyük gayret göstermiş bir liderdir. Kurduğu teşkilatlarla ve hükümetleri ile 2002'den bu yana halkımızın beklentilerine en iyi şekilde cevap vermiştir. İnançlarından ve etnik kimliklerinden dolayı hak ve özgürlükleri kısıtlanmış insanlarımıza, hak ettikleri değeri vermiş bir başbakandır. Başbakanımız refah seviyemizi yükseltmiş; ülkemizi dışa bağımlı bir konumdan kendi ayakları üzerinde duran bir durumda getirerek, hem insanımız hemde tüm İslam coğrafyasının umudu olmuştur. Başbakanımız için diktatör diyenler, seçim kampanyası için hazırlanan reklama yasak koymuşlardır. Başörtülü kadınlarımızı toplumdan dışlamaya çalışanlar mı diktatördür, yoksa onlara tüm vatandaşlarımız gibi haklarını verenler mi? Ülke meselelerinde bir kısım mutlu azınlığın istediğini yapanlar mı? Yoksa halkının arzuladığını yapan mı? Sıkıştıklarında orduyu göreve çağıranlar mı yoksa halkına gidip "siz ne derseniz o olur" diyen mi diktatördür? Başbakanı olduğu ülkede, seçim kampanyası için hazırlanan reklam filmleri yasaklanıyor. Partisi kapatılma tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. Bir takım yapılanmalarla ülkenin istikrarı bozulmaya çalışılıyor. Bu nasıl diktatörlüktür? Bu soruya da cevap arıyoruz. Birilerinin bu memleket üzerinde oynadığı oyunları hep birlikte bozacağız. Söz cumhurun ise; cumhurbaşkanını da bu halk seçecektir. Son sözü milletimiz söyleyecek ve birilerinin oyununa "dur" diyecektir. Milletimiz,  başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan'a büyük bir destek vererek bunlara ders verecektir. Bu seçim, malumunuz olduğu üzere bir ilk olacak. Halkımız ilk defa doğrudan cumhurbaşkanını kendi seçmiş olacak. Devlet ve millet kucaklaşmasına hep beraber şahit olacağız. Canı gönülden inanıyoruz ki başbakanımız ilk turda cumhurbaşkanı seçilecektir. Şimdiden bu seçimin ülkemize, İslam coğrafyasına ve insanlığa hayırlı olması temenni ediyoruz.10 Ağustos tarihinden sonra Türkiye'de yepyeni bir dönem başlayacaktır. İç ve dış politikalarıyla, güçlü ekonomisiyle Türkiye yeniden inşaa edilecek ve 2023 vizyonu hedefine daha güçlü bir şekilde ulaşacaktır. Bu vesile ile çok aşikâr olan desteklerinden dolayı halkımıza teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz."

      NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER