banner223

AK PARTİNİN MİTİNGİNE YOĞUN İLGİ

AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı önünde düzenlenen mitinge binlerce insan akın etti. AK Partinin Bafra Mitingi yoğun ilgi gördü.

    AK PARTİNİN MİTİNGİNE YOĞUN İLGİ

      AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar, AK Partimizi hiç yalnız bırakmadınız, Başbakanımızla daima onunla birlikte yürüdünüz, yol arkadaşlığı yaptınız, işte sizlerin bu desteklerinizle, AK Partimiz 11 yılda, birçok alanda, birçok hizmeti sizlere sundu. 30 Mart 2014 yerel seçimleri içerisindeyiz. İnşallah AK Parti 30 Mart 2014 sizlerin desteğiyle, bambaşka olacak. Bu coşkuyu sizlerle birlikte yaşayacağız" dedi.

                      "VATANDAŞIMIZIN HİZMETKÂRI OLMAK İÇİN GELİYORUZ"

     41 tane projeyi tek tek hizmete geçireceğini belirten AK Parti Bafra Belediye Başkanı ve adayı Zihni Şahin, "Bugünkü mitinge çok güzel bir katılımla, bizi onurlandırdınız, şereflendirdiniz, hepinize çok teşekkür ediyorum. 2009 yılında yola çıktığımızda, işte yanımızdaki işte bakanımız, milletvekillerimiz, ilçe teşkilatımız, il teşkilatımız birlikte sizlere ne söz vermişsek, Allaha şükürler olsun, hepsini bir bir yerine getirdik. Belediye başkanlığım dönemimde insanlara adaletle yaklaşarak, insanlar arasında ayrım yapmadan, şu partiden, bu partiden demeden, herkesin başkanı olmaya gayret ettim. Bunun sonucunda da bugün aşağı yukarı Bafra'nın ortak adayı olarak karşınızdayım. Görev süresinde de hiçbir zaman bana vermiş olduğunuz emanete leke sürmedim. Hiçbir zaman sizleri mahcup edecek adımlar atmadım. Her zaman Bafra'yı Bafralıları düşünerek hareket ettim. 33 tane projeyi hayata geçirdik. Değerli kardeşlerim; projeleri hayata geçirirken, her zaman işte arkamızda bakanlarımız, milletvekillerimiz, İl teşkilatımız, İlçe teşkilatımız ve belediye Meclis üyelerimizde beraberce, bunları hayata geçirdik. Sizlerin desteği ve arkamızdaki AK Partinin gücü ile Bafra'da kimsenin beklemediği hizmetleri gerçekleştirdik. İktidarda olmanın avantajı yani iktidar belediyesi olmanın avantajı olarak, sayın bakanımızdan da 5 tane hizmet aldık. Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, il teşkilatımız, ilçe teşkilatımız ve meclisimizle beraber, sizlerin hizmetkarı olmak için geliyoruz" diye konuştu.

    AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Yusuf Ziya Yılmaz,"30 Mart'tan sonra sizin, size layık olmak için doludizgin, gecemizi gündüzümüze katarak, gerek milletvekillerimiz, gerekse yereldeki il başkanımız, ilçe başkanımız, gerekse meclis üyelerimiz, gerekse merkezi hükümette bakanımız ve başbakanımızın da katkılarıyla bugüne kadar yapılmış olan hizmetlerin çok daha iyi bir şekilde ortaya koyacağız. Bafra son 10 yıl içerisinde akort oldu. Bir saatin ayarının akort edilmesi gibi artık Bafra'nın salkımları düzgün, tıkır tıkır çalışan ve hizmete kitlenen bir saat gibi çalışmaya başladı Bafra. 30 Marttan itibaren bir daha ayarı bozulmayacak şekilde, parmakla gösterilecek bir ilçe olma yönünde hızla geleceğe doğru koşan Bafra göreceksiniz" şeklinde konuştu.

     Bu seçimin Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkma seçimi olduğunu belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 25 Mart 2014'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'a geleceğini bildirdi.

    Bu seçimin Türkiye için bir bağımsızlık savaşı olduğunu vurgulayan AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, 2007 yılından beri bu hükümetin önü kesilmeye başlandığını kaydetti. 

     Yerel seçim çalışmalarını Samsun ve ilçelerinde tüm hızıyla devam ettiklerini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Bafra'nın seçim işini şimdiden tamamladığını, her zaman projeleri konuştuklarını ve üç tane köprü kararı müjdesi verdi.   

      Milletvekili Suat Kılıç ise konuşmasında şunları söyledi: "12 yıl sizlerle hep beraber olduk. Sıcakta da soğukta da sizlerle her zaman hep beraber olduk. Bugüne kadar birliğimizi dirliğimizi bozmadık. Bugün, yarın ve ondan sonra da Allah bozmasın. Beraberliği bozmadan, takım oyununu bozmadan hizmetin devamına irademizi koymamız lazım."

                                                                                 NAMIK AZGIN                              

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER