Bafra Düzköy Derneği Gazi Mecliste

Bafra Düzköylüler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Alışkan; “Yüce Türk Milleti İradesine karşı 15 Temmuz gecesi düzenlenen, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek bu darbe girişimini, şiddet ve nefretle kınıyoruz” dedi.

Bafra Düzköy Derneği Gazi Mecliste

 Bafra Düzköylüler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Alışkan; “Yüce Türk Milleti İradesine karşı 15 Temmuz gecesi düzenlenen, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek bu darbe girişimini, şiddet ve nefretle kınıyoruz” dedi.

 

Başkan Kerem Alışkan yaptığı açıklamada; “Çok Değerli Samsun Milletvekillerimizi T.B.M.M de ziyaret ederek, Samsun-Bafra-Düzköy Derneğinin bu sene tüm TÜRKİYE de ses getirecek olan "10.YIL PROGRAMI" için hemşerilerimiz adına destek sözünü aldık. Özellikle Samsun Milletvekilimiz Sayın Av. Orhan Kırcalı vekilimizle hazırlanacak program üzerine istişareler yaptık.

 

Ayrıca yaşadığımız bu süreçte sonuna kadar yanında olduğumuzu ve haince saldıralar nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi ifade ettik. Şahsım ve Düzköylü hemşerilerim adına başarıların devamını diler, teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

 

Yüce Türk Milleti İradesine karşı 15 Temmuz gecesi düzenlenen, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek bu darbe girişimini, şiddet ve nefretle kınıyoruz.”

 

Samsun-Bafra-Düzköy Derneği Yönetim Kurulu Adına Başkan Kerem Alışkan

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2016, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER