EMNİYET’TEN ‘APARTMAN GÜVENLİĞİ PROJESİ

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nce 'Apartman Projesi" kapsamında bina girişlerine uyarıcı afişler asılıyor.

EMNİYET’TEN ‘APARTMAN GÜVENLİĞİ PROJESİ

       Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Mahmut Kurt, Başpolis Metin Cabbar ve polis memuru Mustafa Sürmeli tarafından proje kapsamında hazırlanan bin 500 afiş bina girişlerine asılmaya başlandı.

       Afişlerin üzerinde, bina ve apartman güvenliğinin sağlanması, vatandaşların günlük yaşantılarında dikkat edecekleri hususlarla ilgili fotoğraflı ve yazılı bir şekilde uyarıcı bilgiler içeriyor.

        Özellikle apartmanlarda mal ve can güvenliği sağlanması, olaylara karşı caydırıcı olması için güvenlik kamera ve alarm sistemi takılması, ikametgâhlarında yüklü miktarda altın ve para bulundurmaması, kısa süreli evden ayrılırken çelik kapı dahi olsa kilitlemesi, değerli eşyaların yatak odasında değil evin başka yerlerine saklanması ve şüpheli kişilerin 155 Polis İmdat telefonuna bildirilmesi tavsiye ediliyor.

        Proje ile vatandaşların huzur içerisinde yaşamaları, toplu yaşam alanlarında her bireyin üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirilmesi amaçlanıyor.

                                                                                     NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER