banner223

Firmalar Hijyen Konusunda Uyarıldı

Bafra TSO’ da tarafından Kırımızı Et , Beyaz et üreticileri ve Perakende satışı yapan firmalarla bir araya gelerek hijyen konusu hakkında toplantı gerçekleştirildi.

 Firmalar Hijyen Konusunda Uyarıldı

   Toplantıda Kırımızı Et, Beyaz et üreticileri, Perakende satıcıları ve özellikle kanatlı hayvan sektöründeki firmaların son günlerde hijyen kurallarına uymadıkları ve açıkta satılan kümes hayvanlarının yapılan tahliller sonucunda çıkan olumsuzluklar karşısında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ceza uygulandığı bu sebeple kapalı satış yönteminin benimsenmesi gerektiği konusu vurgulandı.

    Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar "sektörün sorunlarının çözümü için firmalarının sık sık bir araya gelerek çeşitli istişarelerde bulunmalarının önemli ve yaralı olacağı vurgulayarak bu tür sektör toplantılarına da zaman içinde devam edeceğiz" dedi.

    Ayrıca toplantıya Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Mustafa Tokur ve firmalara hijyen konusunda bilgi vermek üzere ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Veteriner Hekim Özkan Ünal ve Ziraat Mühendisi Ümit Albayrak katıldı.

                                                                  NAMIK AZGIN 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER