banner223

GIDA TARIM HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ GÜVEN’DEN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Samsun Gıda Tarım Hayvancılık il Müdürü Kadir Güven, Bafra Ziraat Odası Başkanı yeni seçilen Osman Tosuner ve yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

GIDA TARIM HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ GÜVEN’DEN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

     Ziyaretten dolayı Samsun Gıda Tarım Hayvancılık il Müdürü Kadir Güven’e teşekkür eden Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, çiftçinin ve üreticinin yanında olmaya bundan sonrada devam edeceklerini söyledi.

    Güncel meselelerin konuşulduğu ziyarette Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, 4 yıllık yönetim için huzurlu bir ekip kurduklarını belirtti. Başkan Tosuner, Bugün çok sayıda Bafra Ziraat Odamızın üyesi var. Kısacası bizim Bafra’da çok sayıda çiftçimiz var. Onun için tarım adına resmi olarak laboratuara ihtiyacımız var” dedi.

    Çeltik kanununun 1960 yıllarında kurulduğunu belirten Samsun Gıda Tarım Hayvancılık il Müdürü Kadir Güven, “Hizmet konusunda tarım adına aynı tahlilleri yapıyoruz. Yaprak tahlili analizi öncelikle sebzede istenmez” diye konuştu. 

    Seçimden önce Toprak Tahlil Laboratuarının Şükrü Derebey’e sözünü veren Samsun Gıda Tarım Hayvancılık il Müdürü Kadir Güven, yasalar gereği kullanım hakkını vereceklerinin sözünü verdi.     

    Samimi bir ortamda geçen ziyaretin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekinildi.

    Samsun Gıda Tarım Hayvancılık il Müdürü Kadir Güven’in Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetim kurulu üyelerine yönelik ziyaretinde, AYPİ ve Yeşil Küre Tarım Ürünleri  yönetim kurulu başkanı Ahmet Aydın’da hazır bulundu. 

           NAMIK AZGIN 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER