banner221

TAŞKIRAN, “ DOĞALGAZIN OLMADIĞI YERE OTELCİ BİLE GİTMİYOR”

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Dr. Kerim Taşkıran, AK Parti teşkilat mensuplarına yemek programı düzenledi.

TAŞKIRAN, “ DOĞALGAZIN OLMADIĞI YERE OTELCİ BİLE GİTMİYOR”

       Yemek programına; AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven,          AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Dr. Kerim Taşkıran, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra Belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Bafra teşkilatı mensupları ve muhtarlar katıldı.   

       AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven yaptığı konuşmada, “Değerli Belediye Meclis üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, değerli AK Parti ailesi, değerli muhtarlarımız, sivil toplumu örgütü temsilcilerimiz, AK Parti Samsun Milletvekili aday adaylarımızdan Kerim Taşkıran beyefendinin ilçe teşkilatımız ve muhtarlarımız için organize ettiği yemeğe hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Tabi son günlerde aday adaylarımızın vakitlerinin daralması birlikte görüyoruz, müşahede ediyoruz. Dün akşam 15 tane aday adayımız AK Parti Bafra ilçe teşkilatında kendi kendini tanıtmak için geldiler, sağ olsunlar. Kerim beye öncelikle teşkilatımız için düzenlediği bu yemek için teşekkür ediyorum. Bugünde teşkilat mensuplarına ve muhtarlara aday adaylığını açıklamak için böyle bir programı icra etti, bunun için teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti aday adaylarının çalışmaları devam ediyor.28 Şubat ve 1 Mart tarihleri arasında, teşkilatımızda temayüller olacak, teşkilatımızın huzuruna aday adaylarımız çıkacak ve devamında da anketlerle ve kamuoyu yoklamaları ile halkımızın huzuruna çıkacaklar. İşte bunların değerlendirmesi sonucunda da, aday adaylarımızın 9 tanesi Samsun’umuzda aday listemize girecek. Bu seçim 9 seçimin sonunda, o kadar önemli bir seçim” dedi.

       Bafra Öğretmenevinde teşkilat mensuplarına yönelik gerçekleşen yemek programında konuşan AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Dr. Kerim Taşkıran, “Öncelikle sayın başkan ve yönetimine bizleri bir araya getirmesinde yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibi 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimi ile alakalı çalışmalar çerçevesinde bir araya geldik. Geçen Cumartesi günü saat 16,30’da Bafra ilçe teşkilatımızda, basın açıklaması ile aday adaylığımızı belirlemiş durumdayız. Basın açıklamasında da belirttiğim üzere bu bölgenin insanı olarak, bir Bafralı, bir Alaçamlı olarak, 2002 ve 2007 yılından siyasi mücadelemize, bu dönemde kaldığımız yerden başlamak üzere, 10 Şubat tarihinde, kamuoyundaki görevimizden istifa ettik ve huzurunuza geldik. Bu çalışmalar çerçevesinde, Bafra’mız teşkilatımız ile Bafra’mızın sivil toplum örgütleri ve basın mensupları ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Tekrar katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar neden siyaset? Çünkü siyaset, ülkeye hizmet etmenin en güzel, en kısa, en kolay yollarından bir tanesidir. Siyasetin dışında da, insanlar ülkelerine hizmet ederler ama ülke meselesinde parmak basabilmek, ülke meselelerinin yol başında, siyasi irade ve siyaset gelir. Bizler 30 yıldır, Ankara’da, kamuoylarının değişik kademelerinde görev yapan bir hemşehriniz olarak, bir kardeşiniz olarak, ülkemizin bulunduğu noktalarında elimizden geldiğince, hizmet etmeye devam edeceğim.2005 yılında Bafra Doğalgaz projesinin ilk toplantısını bu binada gerçekleştirmiştik. O zamanlar Bafra’mıza doğalgazın geleceğine arkadaşlarımızın bazıları inanamamıştı. Ama şuanda Bafra’mıza doğalgaz geldi. Şuanda Bafra’da yüzde 85 doğalgaz dağıtımı gerçekleşmiş ve vatandaşımız doğalgaz kullanıyor. Dünü bilmeden, bugünü anlayamayız. Bugünü anlamadan da yarını şekillendiremeyiz. Yarını şekillendirmek için bugünü anlamak lazım “ diye konuştu.  

     Yatırımcıları şimdiden görmeye başladığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Dr. Kerim Taşkıran, “Ankara buradan bakıldığı gibi değildir. Hizmet konusunda Ankara bürokrasisini çok iyi bilmek gerekiyor. Bafra’ya doğalgazın gelmesinde büyük emeğim vardır. Yatırım açısından doğalgazın olmadığı yere otel bile gitmiyor. Bafra doğalgazı bizlerin gayreti ile oldu” şeklinde konuştu. 

            NAMIK AZGIN
                           

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER