banner221

ENGELLİ ALİ GÜRSOY, AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bafra İlçesinde Betontaş Şirketler Gurubunda çalışan engelli Ali Gürsoy, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den Samsun Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

ENGELLİ ALİ GÜRSOY, AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

      AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Betontaş Şirketler Gurubunda çalışan engelli Ali Gürsoy yaptığı konuşmada engelli vatandaşlara hizmet için aday olduğunu ifade etti. 

      AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, “Son günlerde her gün bir aday adayı açıklamasıyla birlikteyiz. Bu da teşkilatımızı mutlu eden, onure eden durumlardan bir tanesidir. Bugünde Ali Gürsoy Bey, partimizde aday adaylığını açıklıyor. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Tabi aday adaylarımız kendilerini gerek teşkilatlarımıza, gerek sivil toplum örgütlerine tanıtma fırsatı bu vesile ile buluyorlar. İnşallah 28 Şubat ve 1 Mart tarihinde de, Samsun’da temayül yoklamasında, teşkilatımızın huzuruna çıkacaklar. Gene devamında anketler ve kamuoyu yoklamaları ile de halkımızın huzuruna çıkacaklar. İşte bunların tamamının değerlendirilmesi sonucunda da, 7 Nisan tarihinde de listelerimiz şekillenmiş olacak” dedi.

        AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Ali Gürsoy ise, “ Haziran ayında yapılacak olan 25’inci dönem milletvekilleri genel seçimleri öncesi sizlerle bir araya gelmekten son derece mutluyum. Sizlere kısaca kendimden bahsetmek isterim. 1979 yılında Bafra’da doğdum. İlkokulu Barbaros okulunda okuduktan sonra ardından orta ve liseyi Ankara Doğan Çağlar Ortopedik Engelliler okulunda okudum. 6 sene okuduktan sonra 1989 yılında Bafra’ya döndüm ve halen Betontaş Şirketler gurubunda çalışmaktayım. Gelen seçimin giden süreçte milletimizin 12 yıldır süren istikrarının iradesine devamlı katkı sağlamak üzere AK Parti Samsun Milletvekili aday adaylığımı siz saygı değer hemşehrilerimin huzurunda açıklamaktan büyük onur duyarım. Çıkmış olduğum zorlu ve bir o kadar da onurlu yolda, engelli bir birey olarak, gene benim engelli kardeşlerimin eğitim, istihdam ve günlük hayatta karşılaşmış oldukları sorunları gündeme taşıyarak, çözüm ve arayışında bulunmak öncelikle hedeflerimden biri olacaktır. Fiziksel durumum beni milletimize hizmet etme sevdasından bir an olsun bile vaz geçiremeyecektir. Değerli hemşehrilerim, selam ve saygılarımı sunar, desteklerinizi beklerim” diye konuştu.

           NAMIK AZGIN        

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER