İBRAHİM SEMİZ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

22 yıldır, Bafra ilçesinde, serbest avukatlık yapan Av. İbrahim Semiz, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti Samsun Milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı.

İBRAHİM SEMİZ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

          AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, “Aday adaylarımız gerekli yerleri ziyaret ederek, hem kendileri tanıtma fırsatı buluyorlar, hemde AK Partimizin icraatlarını anlatıyorlar. Tabi bu çalışmaların sonunda, temayül yoklamaları var. 28 Şubat ve 1 Martta aday adaylarımız teşkilatlarımızın huzuruna çıkacaklar. Devamında kamuoyu yoklamaları ve anketlerle halkımızın huzuruna çıkacaklar. 7 Haziran genel seçimlerinde elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Her seçim gibi buda önemli seçimlerimizden bir tanesidir. Çünkü 12 yıllık, AK Parti icraatlarını devamını inşallah bu seçimde sağlayacağız. Gene kurucu liderimizin, Cumhurbaşkanımızın hedef koyduğu 2023,2053 ve 2071 hedefleri içinde, aşılması gereken önemli işlerden bir tanesidir. Bugünde aday adaylığını açıklayacak olan Av. İbrahim Semiz Bey, hepimizin tanıdığı Bafra’da kurucu yönetim kurulu üyelerimizden biridir. 2007-2012 yılları arasında ilçe başkanlığımızı yapmış devamında da ilçe başkanlığından sonra da, her zaman teşkilatımızla birlikte olmuş, teşkilatımızla birlikte hareket etmiş bir kardeşimiz, bir abimizdir. Ben kendisine çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum” dedi. 

                            “BÖLGEMİZE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

           Düzenlediği basın toplantısıyla AK Partiden Samsun Milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. İbrahim Semiz,” 1970 yılında Samsun’un Alaçam ilçesinde doğdum. 1974 yılında aile olarak Bafra ilçesine yerleştik. İlkokulu Bafra Gaziosmanpaşa ilkokulunda, ortaokulu ve liseyi Bafra İmam Hatip Lisesinde okudum. 1987 yılında başladığım Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini 1992 yılında tamamladım. Avukatlık stajını tamamladıktan sonra 1993 yılında Bafra’da serbest avukatlığa başladım. 22 yıldır Bafra’da serbest avukat olarak çalışmaya devam etmekteyim. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksek Okulunda Ticaret Hukuku dersi, Bafra İmam Hatip Lisesinde Felsefe, Sosyoloji ve mantık dersi, Bafra Lisesinde Hukuk dersi verdim. Bir dönem Samsun Baro yönetiminde bulundum. Siyasete üniversite yıllarından itibaren Adalet ve Kalkınma Partisi kurucusu sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da siyaset yapmış olduğu Refah Partisinde başladım. Üniversiteden mezun olduktan sonra 1995-1998 yılları arasında Refah Partisi Bafra İlçe Başkan Yardımcılığı,1999-2001 yılları arasında Fazilet Partisinde Bafra İlçe Başkanlığı, Adalet ve Kalkınma Partisi Bafra ilçe Teşkilatının kurucuları arasında yer alırken, 2001-2007 yılları arasında AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı yardımcılığı, 2007-2012 yılları arasında 5 yıl AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı yaptım. Bafra’da, Adalet ve Kalkınma Partisinin bütün çalışmalarında aktif olarak çalıştım” diye konuştu.

                                  “23 YILDIR BAFRA’DA SİYASET YAPIYORUM” 

         Bafra’da ilçe başkanlığı yaptığı dönemde Bafra’da yapılan hizmetlerde çok sayıda emeği ve katkısının olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı İbrahim Semiz, “AK Parti kurucusu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinden hiçbir zaman ayrılmadım. AK Parti Bafra’da, Türkiye’de yapılan bütün seçimlerde, her zaman oylarını yükselterek çıkmıştır. AK Partinin oyları her zaman Bafra’da, Türkiye ortalamasının üzerindedir. Buda teşkilatımızın Bafra’da ne kadar iyi çalıştığının da bir göstergesidir.23 yıldır Bafra’da siyaset yapıyorum. Bu süre içerisinde, Bafra’nın bütün köylerini, mahallelerini, sokaklarını gezdim. Sizlerden birisiyim. Bafra’nın, Bafralının sorunları nedir, bunları çok iyi biliyorum. AK Parti tüm Türkiye’de olduğu gibi Bafra’da da, eğitimden, sağlığa, ulaşımdan enerjiye kadar birçok alanda büyük hizmetler yapmıştır. Biz, hemşehrilerimizin desteğini isti yorum” şeklinde konuştu.   

              NAMIK AZGIN     
          

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER