İSTANBUL’DA ASLAN KARANFİL MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANDI

SADEF eski Genel Başkanı Müslüm Çamuroğlu, Samsunlu hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aslan Karanfil onuruna kahvaltı düzenledi.

İSTANBUL’DA ASLAN KARANFİL MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANDI

      İstanbul’da bulunan Samsunlu Federasyonlar ve Dernekler ve Dernek Başkanları Eyüp’teki Karadeniz Pidesinde bir araya gelerek sabah kahvaltısında Aslan Karanfili Milletvekili gibi karşıladılar.

     Seçimlere Milletvekili olarak katılabilmesi için kendisinde olan bilgi ve deneyim hiç kimsede olmadığını belirten Karanfil, hangi partiden milletvekili ayayı olacağını belirtmedi.

     Aslan Karanfil konuşmasında kaymakamlığından bugüne kadar devlet idaresinde geçen yaşamında ülkenin her yerinde ülkesi ve Samsunlular için herdaim görevinin başında olduğunu elinden geldiğinde Samsunun gelişmesi için çaba sarfettiğini Samsunluların teveccühü olursa bundan sonra mecliste temsil etmek istediğini söyledi.

     Aslan Karanfil, bir Samsunlu olarak Samsun'u Samsunluların temsil ettiği bir milletvekilinin son 3 dönemdir mecliste görev almadığını dile getirerek tüm Samsunluların hislerine tercüman oldu.           

     Karanfil, Milletvekilliğine aday olduğunu kim bu göreve layık ise, o kişinin seçilmesi gerektiğini diğerlerinin onun lehine geri çekilmesi gerektiğini ifade etti.

                NAMIK AZGIN
  

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER