29 Birlik Arasında, Bafra İkinci Oldu

Bafra Altınkaya Sulama Birliği 29 Sulama Birliği arasında ikinci oldu.

29 Birlik Arasında, Bafra İkinci Oldu

        Amasya’nın Hamamözü İlçesinde düzenlenen değerlendirme toplantısında DSİ 7. Bölge Müdürlüğü tarafından uzun yıllar çalışmalarının her noktası takip edilen 5 il de bulunan 29 birlik arasında iyi derecede çalışma yaparak ilk üçe giren sulama birliği başkanlarına başarı belgeleri verildi.

      Birliklerin çalışma performansını ve kaliteli hizmet yarışını sağlamak ve iyi idare edilmesi adına belirlenen, su israfının önlenmesi, suyun çiftçiye dağıtımını, su kullanım oranı, sulama randımanı, su tasarrufu yönündeki başarısı gibi kriterlerin değerlendirilmesi sonucu başarı belgesi almayı hak kazanan 1. Gümüşhacıköy Sulama Birliği Başkanı Ahmet Deringöl,  2. Bafra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer ve 3. Yeşilırmak Sulama birliği Başkanı Hüseyin Şen, 29 Sulama Birliği arasında seçilerek başarılı idareci belgelerini DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık’ın elinden aldılar.

       29 birlik arasında ikinci olan Bafra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer, “Öncelikle Çalışmalarımızı başarılı bulan DSİ 7. Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bu başarı birlik başkanı olarak benim değil. Bu başarı çalışma arkadaşlarımın gayreti, DSİ ve müstahsilimiz üçgeninde yaptığımız uyumlu çalışmalarımızın bir başarısıdır. Bundan sonraki çalışmalarımızda heyecan, aynı titizlikle yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  

               NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER