BAFRA MHP DELEGELERLE BİRLİK BERABERLİK TOPLATISI YAPTI

MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar ve yönetim kurulu üyeleri, delegelere yönelik birlik, beraberlik kahvaltısı düzenledi.

BAFRA MHP DELEGELERLE BİRLİK BERABERLİK TOPLATISI YAPTI

        Bafra ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe yönetim kurulu üyeleri, 21 Şubat 2015’de gerçekleştirilecek olan MHP Samsun il başkanlığı seçimi öncesi delegelerle kahvaltıda buluştu.

       Bafra Öğretmenevinde gerçekleştirilen kahvaltıda konuşan MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, “24 Ocakta gerçekleştirilen olağan genel kongrede, delegelerimizin, partili mensuplarımızın teveccühü ile yeniden göreve gelerek, güven tazeledik. Öncelikle bizleri destekleyen veya desteklemeyen parti mensuplarımıza veya diğer aday arkadaşlarımızı destekleyen delegelerimize de, ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. O Bir parti içi yarış idi. Her iki delege gurubu hepsi bizimdir. Birlik ve beraberliğimizin amacı, öncelikle istişare amaçlıdır. Bizler buraya gelen, gelemeyen, tüm mensuplarımıza huzurlarınızda, teşekkür ediyoruz. Ayrıca aramıza teşrif bulunan Ocak, sendika, vakıf, Türk Diyanet-Sen ve basın mensuplarımıza da huzurlarınızda teşekkürlerimizi arz ediyoruz” dedi.

        7 Haziran 2015 tarihinde genel seçimin yapılacağını belirten MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar,” 21 Şubatta MHP Samsun il başkanlığı seçimimiz var. Yani 21 Şubat 2015’de Samsun’da büyük kurultayımız mevcuttur. Bafra Milliyetçi Hareket Partililer olarak, Bafra teşkilatı olarak, bu süreçte birliğimizin, dirliğimizin daim olması en önemli noktadır. Önümüz hafta Cumartesi günü il kongremizle ilgili bizler hiçbir şekilde, taraf olmadığımızı ama Bafra olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini ifade etmek istiyoruz” diye konuştu.

                     “BİZ ÖNCE BAFRA’NIN BİR OLMASINI İSTİYORUZ”

         Her zaman birlik ve beraberliğin önemli olduğunu belirten MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, “Bizlerin birlik ve beraberliğe daha fazla muhtacız. Hepimiz kardeşlik hukukunu ön plana çıkartmalıyız. Bu konuda sadece bizim partililerimiz için değil, diğer partililere de saygı duymamız gerekmekte, hepimiz Bafra’mız ve Samsun’umuz için varız diyoruz. Hepimiz fert olarak cemiyet olarak, partili olarak veya vatandaş olarak ülkemize, insanımıza hizmet etmek istiyoruz. Bu noktada Türk milletinin elbette bir misyonu tarihte karşımıza çıkıyor. Hep partimize, hem mensubu olduğumuz inançlarımıza, ülkümüze, fert olarak, mensubiyetimiz, sorumluluğumuz mevcuttur. Gelecek nesillere karşı da, elbette mesuliyetimiz var. Birliğimizin daim olması noktasında, bir birimize karşı kırıcı olmamamız, birbirimizi uzaklaştırıcı değil, kucaklaştırıcı olmamız gerekmektedir. Bizler her şeyden önce iyi niyet içinde olmalıyız” şeklinde konuştu.

                          NAMIK AZ GIN  
     

      

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER