BAFRA’DA BEKLENEN KAR YAĞDI

Bafra’da beklenen ve akşam saatlerinde karla karışık yağmur şeklinde başlayan yağış, gece saatlerinde kara dönüştü. Zaman zaman etkisini arttıran kar yağışı gece boyunca devam etti.

BAFRA’DA BEKLENEN KAR YAĞDI

      Kar yağışı, kent merkezini beyaza bürüdü. Şehrin üst yamaçlarında kar kalınlığı 20 santimetrenin üzerine çıktı. Kar yağışı sırasında kartpostallık g örüntüler oluştu. Bütün gece saatlerinde Bafra’nın yüksek kesimlerinde kar etkisini artırarak sürdürdü.

     Etkili olan kar nedeniyle çevre binaların çatıları ve park halindeki araçların üstü karla kaplanarak bembeyaz oldu.

               BAFRA’DA ŞEHRİN MERKEZİNE İKİNCİ KAR YAĞTI

     Lapa lapa yağan kar yağışı nedeniyle, hava sıcaklığında da, hissedilir derecede düşüş yaşandı. Vatandaşlar da kar yağışı altında yürümekte zorluk çekti. Kar yağışı durumuna en çok çocuklar ve çiftçiler sevindi. 

     Sabah iş yerlerine gitmek için yola çıkacak olanlar araçlarının üzerindeki karları temizledi. Meteoroloji Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, gün boyunca kar yağışı aralıklarla ve önümüzdeki günlerde de devam edeceği kaydedildi. 

      Vatandaşlar ise kar yağışını büyük bir sevinçle karşıladı. Karın mutluluk olduğunu belirten vatandaşlar,” Kar sevinç, mutluluktur. Uzun zamandır bekliyoruz. Çok güzel, bu sene havalar istediğimiz gibi kar sayesinde çok güzel manzaralarda var” diye konuştu.  

        Samsun bölgesinde Salı günü yoğun yağışı 3 derece, Çarşamba yoğun kar yağışı 2 derece, Perşembe karla karışık yağmur 4 derece.

        NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER