banner221

Sheraton Samsun Hotel Kapılarını Açtı

Sheraton Samsun Hotel, yaklaşık 2000 davetlinin katıldığı görkemli açılış töreniyle şehrin tam kalbinde misafirlerini ağırlamaya başladı.

Sheraton Samsun Hotel Kapılarını Açtı

Samsun- Türkiye -14 Şubat 2015 - Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Karadeniz Bölgesi’ne Sheraton Samsun Hotel ile merhaba dedi. Bir Tanrıverdi Holding yatırımı olan Sheraton Samsun Hotel, Karadeniz Bölgesi’nin hızla gelişen metropol kenti Samsun’un merkezinde yer alıyor. 221 odası, 2 restoranı ve farklı özelliklerde toplantı salonları bulunan otelin tüm hizmetleri uluslararası standartlardaki Sheraton imzasıyla sunuluyor.

Starwood Türkiye yatırımlarına devam edecek...

Yaklaşık 2000 kişinin katılım gösterdiği açılış töreninde konuşan Starwood Hotels & Resorts Türkiye Bölge Müdürü Sabine Dorn Ağlagül; Sheraton markamızla birlikte bu güzel şehri daha da zenginleştireceğimize inanıyorum. Sheraton Samsun ülkemizde Starwood tarafından yönetilen 9. otel olacak. 1 Mart’ta İstanbul’da açılışı yapılacak St.Regis Istanbul ile birlikte franchise oteller dahil tüm ülkedeki Starwood otelleri sayısı 13’ü bulacak.” dedi.

Tanrıverdi Holding’ den yeni otel yatırımı...

Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi ise yaptığı konuşmada, “Samsun, Karadeniz Bölgesi’nin en önemli ticari merkezlerinden biri. Konut ve ticaret alanında muazzam bir büyümenin yaşandığı Samsun’da lüks otel ihtiyacı bulunuyordu. Şehre prestijli bir otel markası getirmenin tam zamanı olduğunu düşünerek yatırımımızı burada yapmaya karar verdik.   Global deneyimi ve güçlü markaları nedeniyle sadece Starwoods Hotels & Resorts ile görüştük. Artık Samsun’a gelen yerli ve yabancı konuklarımıza beklentilerinin üzerinde uluslararası standartlarda hizmet sunulacak” dedi.

Sheraton Samsun Hotel Hakkında

Sheraton Samsun Hotel, Karadeniz’in kıyısında şehrin merkezinde yer almaktadır. Türkiye’nin en işlek limanına komşu olan otel, Samsun’un önemli turistik merkezleri olan Atatürk Kültür Sarayı, Arkeoloji ve Atatürk Müzesi, Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nun yakınında bulunmaktadır. Samsun-Çarşamba Havaalanı’na uzaklığı ise sadece 25 km. Uzaklıkta bulunan otel, muhteşem şehir ve deniz manzarasına sahip 22’si suit toplamda 221 seçkin odayla hizmet sunacaktır.

Otele gelen konukların kendilerini daha iyi hissetmeleri için Sheraton Shine Spa konseptinde yedi bakım odasında eşsiz masaj keyfinin yanı sıra kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı düşünülmüş geleneksel Türk Hamamları, sauna, pilates, yoga odaları da yer almaktadır. Sheraton Samsun’da ayrıca ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu ve misafirler için özel olarak tasarlanmış markanın yenilikçi sağlık ve fitness programı, ‘Sheraton Fitness Programmed by Core® Performance’ bulunmaktadır.

Otelin akşam yemeklerinin vazgeçilmez tercihi Fener Restoran konuklarına, tecrübeli şefler yönetiminde dünya mutfağının örneklerini ve eşsiz yöresel lezzetlerini bir arada sunmaktadır.

Türk ve dünya mutfağının farklı lezzetlerini bulabileceğiniz Feast Restoran tüm gün hizmet vermekte olup, Tea Lounge’da küçük atıştırmalıklar ve muhteşem deniz manzarası eşliğinde kahve ve çay keyfi yapabilirsiniz.

Şehrin konferans ve iş toplantılarına cevap veren Sheraton Samsun Hotel’de çok amaçlı kullanıma imkan sunan 1641 metrekarelik alan içerisinde 895 metrekarelik büyük balo salonu bulunmaktadır. En son teknoloji ses ve görüntü sistemleri ile donatılmış bu salonlar iş toplantılarına ve unutulmaz organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır. 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015, 12:37

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER