KARABİBER VE ÇELENK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Bafra ilçesinin sakinlerinden Kadriye –Sinan Karabiber çiftinin oğulları Altınova Gazetesi elemanlarından Mehmet Karabiber, Fevziye (merhume)- Nail (merhum) Çelenk çiftinin biricik kızları Elmas Çelenk ile dünya evine girdi.

KARABİBER VE ÇELENK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

                            ELMAS İLE MEHMET DÜNYA EVİNE GİRDİ 

    Düğün Yankı Düğün Salonunda yapıldı. Düğün, çiftlerin salona girmesi ile başladı. İlk dansı gelin ve damat yaptı. Davetliler erken saatlerde yerlerini aldı. Çalınan müzik eşliğinde danslar edildi, halaylar çekildi, oyunlar oynandı.

    Pasta merasiminin ardından yapılan takı töreninde davetliler uzun kuyruk oluşturarak genç çiftleri tebrik ettiler. Mutlu günde gelin ve damadın mutlulukları gözlerinden okundu.   

            PASTA KESİMİNDEN SONRA TAKI MERASİMİ YAPILDI

     Karabiber ve Çelenk ailesi düğüne gelen misafirlerle yakinen ilgilendi.

    Düğün merasiminde Karabiber ve Çelenk ailelerinin yakınları genç çiftin mutluluklarını paylaştı. Genç çiftin nikâhını Bafra Belediyesi Nikah Memuru Yaşar Şenel kıydı. Yaşar Şenel, evlilik cüzdanını geline verdi.  

     Düğün merasimine; Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, işadamları, Öğretmenler, sivil toplum örgütleri, esnaflar, muhtarlar, Karabiber ve Çelenk ailesi yakınları ve davetli vatandaşlar katıldı.

          NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER