KAYA AŞCI, MUHTARLARLA BEREBER

SAMKON Genel Başkanı iş adamı H.Kaya Aşcı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi açılışı öncesi, Bafralı muhtarlara Şehir Kulübünde yemekli bir toplantıda, bir araya geldi.

KAYA AŞCI, MUHTARLARLA BEREBER

      Bafra Şehir Kulübünde gerçekleştirilen yemeğe; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Keçeli, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Şoförler ve Otomobilciler Odası ve   Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır ve mahalle muhtarları katıldı.

     Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi açılışına çok sayıda davetli insanın katılacağına inandığını belirten Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı iş adamı H.Kaya Aşcı,”Açılış kalabalık olursa, sizlerle beraber bizlere büyük bir moral verildiği düşündük. Biz, bu konuda ilk adımı attık. Bundan sonra hepimiz ve çocuklarımız böyle güzel okullarda, geleceği düşüneceğine inanıyoruz. Sizlerden alacağımız moral ile açılışa güzel bir katılım bekliyoruz. Sizlerin bu katılıma katılacağınızı düşünüyoruz. Bu düşünce ile Bafralı muhtarlarımızı sevgi ve saygıyla kucaklıyorum. Katılımdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

       Fakültenin açılım törenine katılımın her zaman önemli olduğunu belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, “Fakültenin festival şeklinde açılması her zaman önemlidir. İnsanlar ufak defek paraları verebilir. Ama böyle hayır işi yapabilmek, gerçekten bir gönül meselesidir. İnsanların çok büyük paraya sahip olduklarını da biliyoruz. Çok büyük zenginler vardır ama hiç kimseye, bir faydası olmaz. Ama bazı insanlar vardır ki; çok zengin de olmasa, herkese bir yardım etmeye çalışır. Turizm Fakültesi için yaklaşık 10 milyona yakın para masraf edildi. Aşcı ailesi, böyle bir şeyi kendi şehirlerine bağışladılar. O bakımdan bu ufak bir şey olmadığından fakülte açılışında Aşcı ailesine sahip çıkmak gerekiyor. O bakımdan fakültenin açılışına gelecek olan herkes bizlere güç verecektir” diye konuştu. 

        Bafra Şoförler ve Otomobilciler Odası ve   Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır ise,”Fakültenin açılışı Bafra’nın güzelliğini gösterecektir. Eskiden köy olan yeni mahallelere törene katılmaları konusunda araç göndereceğiz” şeklinde konuştu.

        NAMIK AZGIN     
  

          
     

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2014, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER