KAYMAKAM’A YEMEKLİ VEDA

Kaymakamlar Kararnamesi ile Mersin Vali Yardımcılığı görevine atanan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı için veda yemeği düzenlendi.

KAYMAKAM’A YEMEKLİ VEDA

        Tertip komitesinin düzenlediği veda yemeği programı CD gösterisiyle başladı.

       Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine; Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Serkan Savaş, Bafra ilçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Üsteğmen Volkan Yıldırım, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,  Bafra ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit,   Bafra Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun,  Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şubesi Müdürü Yakup Tulum, Bafra ilçe Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra Mal Müdürü Tuğrul Naki Güner, Bafra Nüfus Müdürü Mehmet Ali Temiz, Bafra ilçe Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mangan, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, Bafra Tapu Müdürü Ayten Pekin, Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Rahmi Şahin,  Engelli Dernekleri Başkanları, Bafra TSO Yönetim kurulu üyeleri, daire amirleri, sendika başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları, kurum çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

     3 YIL BAFRA KAYMAKAMLIĞI YAPAN ALİ KATIRCI’YA VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

    Yemekte konuşan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kaymakam Ali Katırcı’nın Bafra’daki görevi süresince uyumlu bir çalışma yürüttüklerini belirterek,”Veda programlarında gerçekten insan duygulanıyor. Devlet memurluğunda, tayinler olan şeylerdir. Kaymakamımızın tayini Mersin Vali yardımcısı olarak çıktı. Samimi olarak ifade etmem gerekirse, kaymakam beyle 3 yıl beraber çalıştık. Çalışma hayatımızda, her zaman birlik ve beraberlik içinde olduk. Bu konuda hiçbir sıkıntı da yaşamadık. Bafra için yapılan tüm hizmetlere ortaklaşa karar verdik Kendisini daha yüksek mevkilerde görmek istiyorum, Allah yolunu açık etsin" dedi.

      3 yıl içerisinde birlikte yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,”Ayrılıklar hüzünlü oluyor. Ben tekrar Bafra halkı adına kaymakamımız Ali Katırcı beye, Bafra’mıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ben, Kaymakamımız Ali Katırcı, eşi ve çocukları ile birlikte sağlıklı, hayırlı uzun ömürler ve üstün başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

      Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuşmasından sonra Bafra Belediyesi adına Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı’ya yapmış oldukları hizmetler adına hediye takdim etti.

        Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ile sevgi bağlarını hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise, “Eğitimle olan her çalışmanın her noktasında, noktasından virgülüne kadar kaymakamımız her zaman yanımızda oldu. Eşi ise, projelerimizi destekledi. Gerçek anlamda, biz kendisine ve eşine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz eğitim camiası olarak, kaymakamımız Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı’yı anılarla hatırlayacağız. Bizim her çalışmamızda noktasından virgülüne kadar yanımızda olan Kaymakamımız Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı’ya teşekkür ediyorum” dedi. 

      Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer ise,”Ben çok hızlı ve çok çabuk kararlara, her sonucun her konuda çok hızlı çözüleceğine kendisinin başkanlığında inanıyorum. Vakıfta 42 bin dosya var. 42 bin dosyanın hepsinde kaymakam beyin 3 yılda imzası var. Kendisine ve ailesine uzun ömürler diliyorum. Kendisini hiçbir zaman unutmayacağım” diye konuştu.

      Günün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Rahmi Şahin, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’ya şükran plaketi takdim etti. Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır ve Bafra Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.   

       Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise, “19 Eylül 2011 yılında, Bafra’da ilk göreve başladığım gündür. Bafra’ya geldiğimde, eşim ve çocuklarımla birlikte geldim. 3 yıl Bafra’yı gördük ve şimdi gidiyoruz. Bafra’da eşimle beraber bir örnek aile olduk. Bafra bizi biraz geç gördü. Bafra’da biz iyiliklerce anılacağımızı ümit ediyorum. Biz, Bafra’yı çok sevdik. Bafra’da çok güzel çalışmalar yaptık. Vakıftan, tarıma, oradan Bafra’nın geleceği olan turizme kadar çalışmalar yaptık. Bafra’dan hep güzellikleri hatırlayacağım. Mersin’de, hepiniz için bir kapı, bir dost, bir gönül eri olduğunu söylemek isterim. Yolu düşen herkesin ziyaretinizi bekleriz. Kısmet olursa tekrar yine Bafra’ya dönüp, sizlerle birlikte olmayı arzu ederiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Bafra’da 3 yıl güzel çalışmalara gayret ettik. Birlikteliklerin arzulanması en büyük arzumuzdur. Bizim hiçbir kuruluşa kırgınlığımız olmadı. Ben, Bafra’da gönlümü herkese açtım. Benim dönemim de hiç kimse kapıdan dönmedi. Çalışmalarımızda eşim bana her zaman destek oldu. Ben her zaman hoşgörülü oldum. Hiçbir basın kuruluşuna 3 yılda, tekzip bile bulunmadım, dava bile açmadım. Basın gurubu da buna Bafra’da uydular. Ben,basın camiası sayesinde en medyatik kaymakam oldum. Biz, eğitim olarak çalıştık. Biz, Bafra’yı güzel şeylerle hatırlayacağız ve anlatacağız. Allaha ısmarladık”             

       Daha sonra yemeğe katılanlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2014, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER