"GEMİCİKLERE AYRI ÇİFÇİYE AYRI TARİFE OLMAYACAK"

MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, "Çiftçiye ayrı gemiciklere ayrı tarife olmayacak, Mazot 1,75 TL olacak" dedi.

     Edis, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.
     Ziyaretlerinde MHP’ye karşı ilgi ve teveccüh ile karşılaştıklarını belirten Hüseyin Edis, çiftçilerle sohbet ederken MHP iktidarında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
      Partisinin çiftçilerle ilgili hazırladığı projelerden bahsederken çiftçinin yüksek girdi maliyetleriyle zor durumda kaldığını söyleyen Edis, "Dünyanın en pahalı mazot, yem ve gübresini alan ve tarlasını ekemez hâle düşen köylü ve çiftçimiz kendisini yok sayan AKP'ye bunu pahalıya ödetecektir. MHP iktidarında çiftçiye ayrı gemiciklere ayrı tarife olmayacak, Mazot 1,75 TL olacak” ifadesini kullandı.
                                   “ HESABI SORULACAKTIR”
      Partisinin emeklilerle ve diğer çalışanlarla ilgili hazırladığı çalışmalardan da söz eden Edis, "Maaş zammı diye 15-20 lira reva görülen emekliler, sefalete mahkûm edilen asgari ücretliler elbette AKP iktidarının defterini dürecektir. Mahkeme kararlarına rağmen kadro alamayan, köle gibi çalıştırılan taşeron işçileri, AKP'ye sandığa gömmenin hazzını yaşayacaktır. Aynı işi yapmalarına rağmen düşük maaş verilen, haksızlığa uğrayan kamu çalışanları, 4/C mağdurları, vekil ebe, hemşireler, aile sağlığı çalışanları, iş ve meslek danışmanları, usta öğreticiler, üniversite mezunu işçiler, mevsimlik ve geçici işçiler AKP'ye hesap soracağı günü sabırsızlıkla beklemektedir" dedi.
        NAMIK AZGIN

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER