Okul Öncesi Şenliği İlgi Gördü

Bafra 30 Ağustos ilkokulunda düzenlenen şenlik etkinlikleri kapsamında anasınıfı öğrencilerinin yaptığı gösteriler büyük beğeniyle izlendi.

 Okul Öncesi Şenliği İlgi Gördü

      Bafra 30 Ağustos İlkokulu Anasınıfları tarafından düzenlenen ‘Okulöncesi Şenliği' renkli gösterilere sahne oldu. Minik öğrenciler, renkli giysileri, kostümleri ve sempatik hareketleriyle dikkat çektiler.  

     Bafra 30 Ağustos İlkokulu Müdürü Recep Arabacı, okulöncesi eğitimin her zaman önemli olduğunu belirterek,"Bugün burada, çocuklarımızın bu eğitimle, neler öğrendiğini, neler yapabileceğini iyi göreceğiz. Ben özellikle çocuklarımızın hepsini gözlerinden öpüyorum. Onlara başarılar diliyorum. Onlara destek vermenizi de bekliyorum"dedi.  

        Bafra 30 Ağustos İlkokulu Salonunda düzenlenen Okulöncesi şenliğinde, Menekşe ve Lale Anasınıfları yılsonu etkinliklerini gerçekleştirdiler.   Şenliğe büyük bir heyecanla hazırlanan minik öğrenciler yıl boyunca kazandıkları becerilerinin yanı sıra yeteneklerini de sergileme fırsatı buldular.

        Hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerde müthiş bir performans gösteren minikler anne babalarını ve izleyenleri büyülediler.

         Minik öğrencilerin sergilediği drama gösterileri ilgi gördü. Velilerin mutluluğu da görülmeye değerdi. Çocuklarının kazandıkları becerileri müthiş bir coşku içinde sergilemelerini hayranlıkla izleyen anne babaların da mutlulukları görülmeye değerdi.

NAMIK AZGIN  



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER