DİLARA SAĞDIÇ,SAMSUN BİRİNCİSİ OLDU

TC.Gıda ve Hayvancılık Bakanlığının Milli Eğitim Bakanlığı ve Honeybana Balparmak işbirliği ile düzenlenen geleceğin gözüyle Güvenilir Gıda Resim yarışmasında, Bafra Nazmiye Demirel İlkokulu öğrencisi Dilara Sağdıç, Samsun birincisi oldu.

DİLARA SAĞDIÇ,SAMSUN BİRİNCİSİ OLDU

                   3 VE 4 SINIFLAR ARASINDA RESİM YARIŞMASINDA DİLARA SAĞDIÇ,İL BİRİNCİSİ   

       Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu "Geleceğin gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışmasında" minik eller il birinciliğini Bafra ilçesine getirdi.

        Bafra Nazmiye Demirel İlk-Ortaokulu yönetiminden alınan bilgiye göre, eğitim öğretimde olsun, sosyal ve kültürel alanlarda olsun, öğrenciye verdikleri eğitimin karşılığını öğrencilerinin verdiği bildirildi.

        2013-2014 Eğitim Öğretim sezonu içerisinde daha önce gerçekleştirilen yarışmalarda Bafra Nazmiye Demirel İlk-Ortaokulu  İstiklal Merşının kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u anma haftasında Resim Yarışmasında Burcu Özcan Bafra ilçe birincisi, orman haftası dolayısıyla yapılan resim yarışmasında Bafra ilçe 3'üncülüğünü aldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılan resim yarışmasında da Bafra Nazmiye Demirel İlk-Ortaokulu öğrencisi Nur Sena Yıldırım'ın ilçe üçüncüsü olduğu bildirildi.

    Bafra Nazmiye Demirel İlk-Ortaokulu'nun il ve ilçede her geçen gün eğitim öğretim ve sportif yarışmalarda önemli sıçramalar yapabileceği belirtildi.

NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER