BMSO 45 Üyesini Fuara Götürdü

1956 yılında kurulan Bafra Madeni Sanatkârlar Odası üyelerini İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 37. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2014 Yapı Fuarı’na götürdü.

BMSO 45 Üyesini Fuara Götürdü

       Fuar ziyaretine katılan 45 Bafra Madeni Sanatkârlar Odası üyesi, ilk defa Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2014 Yapı Fuarı'nı gezme fırsatı buldu.

     Bafra Madeni Sanatkârlar Odası üyeleri yapı sektöründe yaşanan gelişmeleri ve yeni teknolojileri yakından görecek, firma yetkilileri ile görüşmeler yapacak.

     Bafra'da küçük bir sanayi sitesinin var olduğunu belirten Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Bafra sanayide var olan gücü dışarılara taşımayı hedeflediklerini söyledi.

     Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum,"Bizim birinci amacımız, üyelerimize yardımcı olmaktır. Mevcut üyelerimizin rekabeti yakalaması için teknolojiyi, bilgisini arkadaşlarımızla paylaşmak için böyle bir fuara gitmeyi amaçladık. Bu mevcut olan üyelerimizin daha yenilikleri takip etmesi ve rekabeti sağlamak için yeni makine, ekipman ve teknolojiyi takip etmesi gerekiyor" dedi.

      Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum,"2 Gün sürecek olan gezide. Bafra Madeni Sanatkârlar Odası olarak amacımız üyelerimizin teknolojik gelişmelerden haberdar olması, mesleki gelişmelerden transferler yapmaktır.1956 yılında kurulan Bafra Madeni Sanatkârlar Odası olarak üyelerimizin var olan gücü ile üyelerimizi kaynaştırmak ve mevcut olan teknik bilgilerle donatmak birinci görevimizdir. Artık sanayi işleri de daralıyor. Artık 100 metrekare dükkân değil, 500 metrekare ve 2 dönüm üzerindeki dükkânlara hedeflemektir. 3 kişi 5 kişi bir araya gelerek, mevcut olan güçlerimizi de birleştirip, daha iyi hizmeti amaçlıyoruz. Bafra'da var olan iyi ustalarımızın gücünü artık piyasada rekabet sağlamak için artık markalaşmak gerekiyor. Bu markayı da inşallah Bafra olarak yaygınlaştıracağız" diye konuştu.

       NAMIK AZGIN             

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER