Omurilik Felçlilere Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Şubesi tarafından omurilik felçli 9 kişiye tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Omurilik Felçlilere Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı

       Tekerlekli sandalye dağıtımını çok güzel bir davranış olarak değerlendiren Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı İsmail Tabak,"Türkiye Omurilik Felçliler Derneği bugüne kadar Bafra ve çevrensinde engelli olan 84 arkadaşımıza tekerlekli ve akülü sandalye dağıtımı yaptı. Halen 107 arkadaşımızın da talebi var. Tekerlekli sandalye talebinde bulunan arkadaşlarımıza en yakın zamanda genel merkezimizden tekerlekli sandalye gelecek. Biz elimizden geldiği kadar vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Daha çok bizde okulda okuyan genç kardeşlerimizin bize müracaat etmesini istiyoruz. Genel merkezimiz daha çok gençleri arıyor. Buradan genel merkezimize de çok teşekkür ediyorum"dedi.

                             9 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITTI  

     Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Şubesi tarafından tekerlekli sandalyeler dernek binasında düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerine verildi. 

    Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı İsmail Tabak, tekerlekli sandalye dağıtım töreninin ardından yaptığı açıklamada, gerçekleştirilecek olan desteklerle engellilerin bu tür ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini belirtti.

    Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı İsmail Tabak,"Çalışmalarımız çok detaylı olarak devam ediyor. Bugün Ragibe Bilkan, Cemile Sezgin, Hamiyet Öz dil, Selahattin İlhan, Yusuf Erdoğan, Fethiye Sağlam, Necmiye Kısaer, Ahmet Bek ve Dursun Şirin'e derneğimizde organize ettiğimiz törenle tekerlekli sandalyelerinin dağıtımını yaptık"diye konuştu.

       NAMIK AZGIN  

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER