Bafra Ticaret Borsası Üyeleri İftarda Buluştu

Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu ve Bafra Ticaret Borsası Meclis başkanı Mustafa Acar, Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde iftar düzenledi.

Bafra Ticaret Borsası Üyeleri İftarda Buluştu

       Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu ve yönetiminin, Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde düzenlediği iftar yemeğinde, Bafra bürokrasisi ile Bafra Ticaret Borsası ve Bafra Ticaret Sanayi Odası üyelerini buluşturdu.

                               BAFRA TİCARET BORSASI GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ  

       Bafra Ticaret Borsası yönetim kurulu, Bafra bürokrasisi ve üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

      Mübarek Ramazan ayı tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunana Bafra Ticaret Borsası yönetim kurulu Başkanı Namık Kibaroğlu,"11 ayın sultanı Ramazan ayı  birlik  beraberlik ve kardeşliğin güçlendiği en güzel günlerdir" dedi.

         Bafra Müftüsü Burhan Keleş ise, iftar yemeğinde dua yaptı.

        İftara; Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,  Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven,

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şubesi Müdürü Yakup Tulum,

 MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay,  Bafra Müftüsü Burhan Keleş, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın,  Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet DursunBafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Bafra Mal Müdürü Tuğrul Naki Güner, Bafra Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Sade, Bafra Genç Işadamları Derneği Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Acar, Borsa ve Oda Meclis üyeleri ile personeli, kurum amir ve müdürleri, çok sayıda iş adamı ve esnaf katıldı. 

           NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER