Yurtlar Arası Turnuva Bafra’da Başladı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun Bölge Müdürlüğüne bağlı yurtlar arasında düzenlenen 9. Futbol turnuvası Bafra’da başladı.

Yurtlar Arası Turnuva Bafra’da Başladı

      Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdunda yapılan törende, ‘Yurtlar Arası Futbol Turnuvası’ start aldı.

     Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu Müdürü Ünsal Uludağ yaptığı açılış konuşmasında, “Arkadaşlar, bizler sizleri seviyoruz. Bu yıl 9.sunu düzenlediğimiz bu futbol turnuvası bizim için bir onur gurur kaynağıdır. Amasya’sı, Tokat’ı, Çorum’u, Sinop’u, Samsun’u ve ilçelerini ülkemizin yöremizin dört bir yanından herkesle dinç ve sporun ruhuna uygun olarak kardeşlik, dostluk, centilmenlik, hoş görü çerçevesi içerisinde faaliyetlerimizi bitireceğiz” dedi.

      Uludağ, konuşmasında turnuvaya katılan yurtlara ev sahipliği yapmaktan onur ve mutluluk duyduğunu dile getirdi. Sporculara hitaben Uludağ yaptığı konuşmada, spor’un sevgi, kardeşlik ve centilmenlik olduğunu hatırlattı. Sporcu öğrencilere Uludağ, müsabakalarda birbirine karşı sevgi, kardeşlik ve centilmenlik unsurunun gözetilmesini tavsiye etti.

TURNUVAYA KATILAN BÜTÜN YURTLARA TURNUVA ANISINA PLAKET VERİLDİ 

      Yoğun işlerinden dolayı açılış törenine katılamayan Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nun öğrenci ve idarecilere yönelik mesajı okundu. Yurt müdürü Uludağ’ın konuşmasının ardından turnuvaya katılan yurtlara plaket verildi.

       12 Takımın bulunduğu turnuvada, 219 sporcu ve 24 görevli personel bulunuyor.
      Günün ilk maçında Niksar Yurdu ile Merzifon Yurdu karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1 berabere biten müsabakanın ikinci yarısında rakibine üstünlük sağlayan Niksar, sahadan 2-1 galip ayrılarak tur atladı.
      Bafra Şehir Stadyumu yanında bulunan Suni Çim Saha’da oynanacak olan maçlar 5 gün sürecek.

           TURNUVA 27 MART’DA YAPILACAK FİNAL MAÇI İLE SONA ERECEK      

      Final maçları 90 dakika sürecek, beraberlik halinde uzatma olmayıp, direk penaltı atışları ile birincinin belirleneceği bildirildi.

       Turnuvaya Bafra Milli Piyango, Tokat Niksar, Tokat Gaziosmanpaşa, Tokat Zile, Tokat Turhal, Samsun Karadeniz, Terme, Çarşamba, Çorum, Merzifon, Sinop ve Amasya yurt müdürlüklerinin futbol takımları katılıyor.

        NAMIK AZGIN 




Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER